Iulica Toader - mort de beat! Daca nu el, altul cine stie sa faca accidentul mai bine!

15 Ianuarie 2023, 22:33 | 2669 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politist

Iulica Toader - mort de beat, in calitate de sef de post la Nenciulesti, dar avind experienta la Circulatie in Turnu-Măgurele, a bagat trei oameni in spital, facind accident de circulatie!

Fara sa se asigure, a intrat ca in brinza intr-un autoturism, ce circula regulamentar! Apoi si-a deplasat autoturismul sau de la locul accidentului, a fugit de la locul accidentului, peste 2 ore s-a dus la politie, a refuzat etilotestul dar a dat probe biologice!

Probabil crede ca va musamaliza ceva, dar intrucit a ajuns erou national ca Maria-Bateria, va lua cu suspendare, daca are bani de dat si-or fi victimele intelegatoare!

Oricum va trebui sa explice de unde are autoturismul cu numar de Bucuresti, ca in declaratie de avere nu ii apare, iar la Nenciulesti s-a remarcat in calitate de braconier cu ogari!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Crs pe 19 Ianuarie 2023, 10:52
#3
Politia turnu
Și când nu beau, dorm. La servici. pe magurele la stația electrica un polițist chelios dormea în mașina de Poliție, acu 5 6 zile. Și ne miram de ce suntem furați de clanu salvatorul sau gambor? Ca pe 14 tot bani aia ii iau și dacă noi suntem furați și dacă nu.
Aloo ipj teleorman pe 16 Ianuarie 2023, 16:30
#2
Lista rușinii la politia turnu
E plina politia de asemenea specimene, opreanu un bețivan care bea în sediul politiei și joaca barbut cu civilii, Ștefan, asta e treaz doar cât e la munca. Atunci când se trezește, dacă nu, vin alți prosti de acasa. Bifu, Dragan, cu 2 accidente și un stâlp dărâmat, Durac 3 accidente, 2 mașini dauna totala și un electrocutat care i slugarea, bosneagu un milog care bea și mănâncă gratis la pitrocu ogaru și crimu.
Geo pe 16 Ianuarie 2023, 10:20
#1
ACELASI RESPECT PE CARE NI-L ARATA
Din ce in ce mai multe cazuri se prezinta in media,din Ministerul de Interne,cu astfel de specimene,incepand de la generali si pana la ultimul militian.Ganditi-va cate astfel de cazuri au fost ascunse si inca mai sunt ferite de stirea cetatenilor si a presei.Ciobanii astia trebuie sa asigure ordinea si sa respecte legea,iar ei se comporta ca la stana.Chiar nu inteleg de ce trebuie sa merite respect si sa mai functioneze intr-un asemenea minister?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.