Un politist beat a provocat un accident in Turnu Magurele

15 Ianuarie 2023, 19:45 | 3300 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Politist

Polițistul Iulian Toader din Teleorman, actualmente șef de post la Nenciulești, fost polițist la Serviciul Rutier și la Biroul Rutier Alexandria, a făcut-o lată din nou, dar de data asta nu mai are scăpare cum s-a întâmplat în alte cazuri.

Iulian Toader a provocat un accident de circulație în Turnu Măgurele, vineri seară,13 ianuarie 2023.

 Polițistul era beat mort și a refuzat să sufle în aparatul alcooltest, deoarece el știe foarte bine că dacă nu sufli și mergi la spital pentru recoltare de probe biologice nu se poate spune nici că ai refuzat prelevarea și ai șanse să și aranjezi rezultatul.
 Nu ar fi prima dată când a ar scăpa de răspundere prin relații și subterfugii, a mai fost prins la braconaj, cercetat și scos basma curată.
 Nu este nici prima dată când umblă beat la volan, acest lucru este cunoscut de toată lumea, dar hoțul neprins e negustor cinstit.
 De această dată pare că este sfârșitul carierei acestui polițist, pentru că este vorba despre un accident rutier cu trei victime.
 Toader a lovit o mașină în Turnu Măgurele, după ce că era beat, a mai și părăsit fața locului.
 S-a întors mai târziu la sediul Poliției Turnu Măgurele, unde a încercat să spună că a fost altcineva la volan, dar nu a ținut "vrăjeala".
 Agenții de la Turnu Măgurele tot l-au dus la spital pentru a i se lua sânge pentru alcoolemie.
 În acest moment polițistul se află într-o situație fără ieșire, cu trei fapte penale grave în palmares: părăsirea locului accidentului și alcoolemie la volan, chiar dacă nu a suflat în aparat, vătămare corporală din culpă.
Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Cristi pe 21 Ianuarie 2023, 13:07
#10
Omenie
Ce știre de tot c*****l, a ți fost voi acolo sa vedeți ce și cum. A greșit dacă dacă sa urcat la volan și nu este singurul care face așa sunt și alți care nu sunt polițiști și se urca morți de beți și Drogați la volan. Alți omoară oameni pe strada și le da arest la domiciliu. Și acum dacă ați văzut ca el este polițist gata ați sărit cu gura pe el sa îl dea afara, pușcărie. Vedeți-vă de treaba voastră fiecare sa aibă grija de faptele care le face nu trebuie sa judecați
Hasan pe 16 Ianuarie 2023, 14:03
#9
Ptr.comentaci
Daca are spate da m.i e dacă nu aata este ia m.ie.
The man with no face pe 16 Ianuarie 2023, 07:24
#8
Pe bune?
De unde aveti stirea? Din auzite? Cum dracului a lovit o masina si a facut trei victime? Omul era baut si a fost lovit de o masina care circula regulamentar, in care se aflau trei persoane, dupa care a plecat de la locul accidentului. Poftim, am scris eu articolul pentru voi, ca sunteti niste handicapati si nu sunteti in stare.
dar ma da pe 15 Ianuarie 2023, 23:14
#7
iute
balmajiti degeaba ca nu a murit nimeni, a greșit și omul...amenda. permis suspendat, despăgubiri victime și atât, nu era în timpul serviciului.
Si ai nostri la fel pe 15 Ianuarie 2023, 22:41
#6
Pai ai nostri cum sunt?
Sus la Banciu la vila lui Vladutu

La Pitrocu,langa OMV

La ginerele vicelui,la termopane in spate la Dunarea

La Victor ti**nu

Astea sunt locatiile unde militienii beau si apoi pleaca la volan,daca ar sta cineva de capul lor,i-ar observa cum incalca flagrant legea
Bitlan pe 15 Ianuarie 2023, 22:25
#5
Kakamakaie
6 ani sa se ducă. Sau sa nu se ducă, să și pună lațu
Feliz pe 15 Ianuarie 2023, 20:56
#4
Spune-ți povesti ………
Vinovat este șeful,adică comandanțul suprem,ministru cu doctorat fals și apoi comandantul de la Alexandria care a fost instruit la Țarcul zorilor,la Vinatoare cu vechiul teldrum (Petre și Nicoleta)
Bomboane pe 15 Ianuarie 2023, 20:45
#3
Sa terminat jmecheria cu bombonaru ăsta
La pușcărie cu el!
Anonim pe 15 Ianuarie 2023, 20:19
#2
Politist beat
In loc sa se afle in slujba cetateanului ei sunt primii infractori beti,furaciosi si altele mai grave,rusine ptr ca poarta uniforma pe care nu o merita sa mearga acolo unde ii este lo ul
Bobo pe 15 Ianuarie 2023, 19:58
#1
Un cretin
La puscarie cu cretinu asta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.