Video Andrew Tate ne spune de ce Austria nu ne vrea in Schengen

15 Ianuarie 2023, 10:52 | 888 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Fratii Tate

Declarații Tate: M-am înțeles cu parlamentari, șeful Poliției a luat șpagă, dădeam o mită la 5 minute

Andrew Tate a explicat într-un interviu care poate fi vizonat la finalul articolului cum a reușit el să deschidă cazinoul în România când totul era închis, înțelegându-se cu parlamentari și dând mită inclusiv șefului poliției.

Declarațiile lui Andrew Tate:

 „Ei au închis tot.

Poate nu ar trebui să spun asta pe internet dar voi spune. România este coruptă în totalitate. Din cap până-n picioare. Când Corona a venit a trebuit să mă lupt cu lucrurile astea. Am o rețea foarte, foarte extinsă în România. Vreau să fiu foarte clar. Unul din motivele pentru care îmi place atât de mult să trăiesc acolo e pentru că eu sunt în eșalonul foarte înalt al societății.
Dacă am nevoie să vorbesc cu primul ministru pot să fac asta să se întâmple. Nu pot să fac asta în Vest.
Ne-am dus să ne întâlnim cu membri ai Parlamentului și ei erau gen: „Hmm, nu noi, UE dirijează tot rahatul ăsta cu carantina generală”. Ei știau că a fost o înșelăciune, ei știau, toată lumea o știa. Și au zis: ”UE ne-a dat miliarde în fonduri europene” Fonduri europene, mită, ca să asculte. „Deci nu putem să le deschidem (cazinourile). Puteți deschide dacă nu aprindeți luminile în exterior. O faceți pe ascuns”.
Așa că am făcut un târg cu ei: să deschid cazinoul contra șpagă. Așa că am deschis prima lună cu mită dar mita tot creștea pentru că e România, corect?
Șeful Poliției a venit și a vrut și el. Șeful Poliției și-a sunat amici și p*lă de inspectorul de la pompieri, alți nenorociți și cel cu licența de alcool au apărut. Toți dădeau telefoane, hei, cazinoul e deschis și dau șpagă ca să plecați.
Deci înainte să-ți dai seama, la fiecare 5 minute cineva era la ușă pentru mită.”

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.