Ionela Jianu, consilier personal al primarului din Turnu Magurele, e in stare sa danseze si cu "un pitic atat de mic, care face baie intr-un ibric"

15 Ianuarie 2023, 10:20 | 1973 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Ionela si Danut

Diferenta de inaltime dintre cei doi nu e un obstacol in calea Ionelei, numai sa o duca bine. Consiliera e in stare de orice pentru a-si atinge scopul. 

Putem spune ca, diferenta de inaltime, nu e o piedica in relatia lor. In natura avem exemplu dintre magar si iapa. Pentru cine nu stie, din perechea magar si iapa rezulta catarul.

Citeste si: Liniste! Gulie Nicoleta, fata primarului din Izbiceni, l-a citit pe Plesu. Ce a inteles?!

Lasand la o parte iubirea, nu prea se vede in privirea Ionelei, dansul celor doi spune multe. Danut se uita cu admiratie.

Citeste si: Foto si Video "Bursa Gropilor" e cea mai profitabila. Primaria Corabia: pestele e acoperit de apa, iar cerealele nu mai sunt de viitor

Primarul din Turnu Magurele e bataia de joc a unei fete, sarace si cu talent in parvenire, care are influenta asupra lui. Bineinteles, orasul sufera din cauza acestei relatii. Clic pe foto.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Singură pe 15 Februarie 2023, 14:09
#13
Foarte rai
Ai dreptate. Numai cine se chinuie singura știe ce înseamnă. Sa ți întreți familia copil și bărbat care nui place munca. Toată aprecierea pentru lavinia cu un soț parazit trebuia un ajutor.
Una. Urita pe 12 Februarie 2023, 22:10
#12
Railor
Ce aveți fraților cu ele doua, ionela și lavinia? Va casunat pe ele? Sunteți niște rai. Ce rău va făcut? Nu va greșit cu nimic. Ba aduc chiar benefici orașului.
??? pe 11 Februarie 2023, 08:30
#11
Mirare
Primaru de la dracea care are firma cristita srl, insista la primaru coi, sa asfalteze str hcc. O avea pe lavi lavişor acolo. Ii face cadou strada de 8 martie. Ca tot se vaicarea pe la el ca și strica mașina ca e strada numai gauri.
Primărie sau primari pe 10 Februarie 2023, 20:41
#10
Pentru cezar
Victorieeeeeee de daoua ori. Cele doua primarele Ionela și lavinia, una a lu coyu alta al lu țiganu siau atins scopul. Strada lor va fi ca la carte. Ca la cartea noastră. Care am făcut. Nu ca la cartea lor, pe la x și 0 sau la cort. Da e bine ca ne face și noua. Dacă aveau rapandule și pe magurele și la dracea făceau tot.
Cezar pe 16 Ianuarie 2023, 23:34
#9
Primarie
Victorie! Se reabilitează strada H.C.C.! Astaic a ținut cu tot dinadinsul sa confirme ca are o relație mult mai apropiata decât este normal, ci nimeni alta, decât Ionela Jianu! Luați aminte fetelor și procedați și voi la fel ca Ionela dacă vreți sa va reabiliteze străzile, așa că aveți grijă cum prestati!
Vasile pe 16 Ianuarie 2023, 19:45
#8
Prostie
Cind spui ca tu ai facut o facultate la liceul Marin Preda,esti deja un infractor!La 50 de ani sa iti revina intelingenta la cap,este greu!Cu colegu,cu copiuta ai avut succes,mergi pe burta.Din prostul satului,sa ajungi sa amenti,sa umilesti oameni care te stiu cine esti!
Ion Ion pe 16 Ianuarie 2023, 17:19
#7
Un sfat
Piticule,du te acasa,nu vezi ca ride lumea de tine ! Nu mai ai pic de demnitate.
Anonymus pe 16 Ianuarie 2023, 14:05
#6
Avem ce votam
Fiecare primar, își trage câte-o rapandula dasta. Asta mic cu caș la gura o are pa Ionela, analfabetul de la ciuperceni pa aia de ia deschis firma, ala cu buze vinete de la dracea pe aia blonda și locală
Gugu pe 15 Ianuarie 2023, 23:40
#5
Pt adică fiță
Adiță,eu nu cant la,,nai" și habar am,crede-mă!!!
adita fita pe 15 Ianuarie 2023, 22:44
#4
completare
kissce dracu vorbesti tu ma asa de superficial de ionela habar nai tu ce putere are ea in primarie ,nu misca nimeni si nimic fara macar sa stie ea ... o sa fie si mai mare ...
Gugu pe 15 Ianuarie 2023, 22:17
#3
...
Băi fraților, lăsați-mă dracu cu rapandula voastră!!! Asta a scos capu-n lume când vindea parfumuri ciordite de Dena și aduse în țară de Cuțit,ce dracu,la 4-5 articole o aduceți în atenția cititorilor,lăsați-o dracu în pace și nu-i mai acordați o atenție asa mare că nu este nimic de capul ei!!!
Dan pe 15 Ianuarie 2023, 21:01
#2
Miss
Posibil sa fi avut vreodată vreo simpatie,e normal, lucrând de atâta timp împreună și dumneaei ajutandu l sa câștige alegerile și nu numai,dar acum, dansul, obraznic și nerecunoscător s a refugiat în brațele mult mai tinere al unor fete de morală îndoielnică ( se pare că preferă blondele nenaturale). Totuși, doamna rămâne în control pe plan financiar și organizatoric!
Anonimus pe 15 Ianuarie 2023, 19:29
#1
Primarie
Voi nu sunteți normali! Uitați-vă mai atent la fotografie și veți înțelege ca ăsta micu nu are nici o șansă la Doamna Ionela! Nu ajunge cu nasul nici măcar pana în sânii dumneaei, dar sa-i mai facă și altceva! Astea sant povesti de adormit copiii, scornite de femeile invidioase din Primărie. Chiar este o femeie la locul ei și merita tot respectul! Dacă ar fi fost iubita Primarului, cum spuneți voi, astea invidioasele și probabil nesaturate de ( știți voi ce), va întreb, cum ar fi arătat acum strada H.C.C.? Astăzi arată că după bombardament, deci clar ca bună ziua, Doamna Ionela nu este și nici nu a fost iubita Primarului! Bagati-va mințile în cap invidioaselor pentru ca în toată Primăria nu este nici măcar o singură femeie care sa nu fi fost ajutată de Doamna Ionela!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.