Astazi, 13 ianuarie, o sefa si o sefuta din Primaria Turnu Magurele, in timpul programului de lucru, faceau cumparaturi la Kaufland Turnu Magurele

13 Ianuarie 2023, 13:10 | 3904 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Kaufland Turnu Magurele

Fara rusine! Au iesit din magazin la ora 11:20. Tupeu pe banii turnenilor.

Asteptam sa fie penalizate de catre primar. E vorba despre sora Ionelei Jianu si de Varzaru Liliana.

Shopping in timpul programului de lucru e ceva normal sau se practica in Primaria Turnu Magurele.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Oglindoiu Geta pe 20 Ianuarie 2023, 09:14
#12
Sunt din Turnu Magurele
Am inteles ca un din ele este din Odaia locuieste in Odaia si taie si spinzura in primarie iar primarul o tine in brate nu poti face nimic sa vb sau sati trebuiasca ceva ca prima te lovesti de ea si nu ai nici o sansa sa rezolvi ceva
Y pe 14 Ianuarie 2023, 18:53
#11
Cititorul sait.
La Primărie și spital sunt angajate pe pi.....da cu 5 clase din cade 3 la

F......t sau alte practici .

SĂ-ȚI FIE RUSINE de primarel !?!@?
Diplome false pentru shopping pe 14 Ianuarie 2023, 13:07
#10
Primaria Turnu Magurele SRL
Asta cu shoppingul angajatilor primarei in timpul programului este un obicei destul de vechi.Iar la Local Urban angajatii pleaca si vin cand vor.Se acopera unul pe altul si isi fac treburile pe acasa si prin oras.Cone nu-l ponteaza numai pe domnul Cocosila,ci si pe doamna Cocosila,sic!Ia fa,piticule o prezenta cu strigare,pe la orele pranzului,in sala mare,sa vezi daca strangi un sfert din angajati.Va bateti joc si de banii amaratilor astia ramasi prin comuna Turnu.
Gogu pe 14 Ianuarie 2023, 07:54
#9
Program de lucru
La Local Urban sa vedeti prezenta la program... cum il ponteaza Cone pe soțul doamnei Cocoșila ?
Y pe 13 Ianuarie 2023, 21:54
#8
Cititorul sait.
În aceasta primărie e numai cumpărase de la primar în jos

(Rușine.)
Gheorghe pe 13 Ianuarie 2023, 21:34
#7
Cititorul sait.
Ultima găselniță sa meargă la cumpărături este ca o colega să spună că a .eras la ginecolog la

varza de 50 de ani .

IN ACEASTA PRIMĂRIE CE SE ÎNTÂMPLĂ, PRIMARUL E GIC

(TAUR COMUNAL)sau prostu

Proștilor!!!!!????(oricum e mamaie,)
Manuela pe 13 Ianuarie 2023, 21:15
#6
Primarie
Înțeleg că în timpul programului au fost la cumpărături Moraru Nicoleta și Vărzaru Liliana, ambele lucrează la Asistență socială, la alt plimbaret și ciubucar, iar mai nou și cu**ar, Chitu, așa că fac și subalternii ce văd la șef! Fufele astea două cu facultatea făcută la Apelul de seară și cu salariul de peste cincizeci de milioane sant văzute destul de des la cumpărături, așa că astăzi nu a fost o excepție! Primarul asta mic, zis Nimic, sigur nu le va sancționa, ca doar sant și ele femei ! Acest primar s a înconjurat numai de oameni incompetenți, a avut grijă să pună în funcții de conducere numai nulități pe care sa le poată domina, să nu i iasă din cuvânt, gen Istrate Tinel Chitu George, Turcu Marian, iar peste toți ăștia, un altul care nu știe pe ce lume trăiește, Drăgan Cristian, mare șef la Audit! !Căti salariați au facultatea făcută la zi și cati la apelul de seară?



Gigi pe 13 Ianuarie 2023, 20:15
#5
Intrebare
Ce treaba are dna ionela,cu sorusa cu care nici nu vorbeste!Daca vrea ceva Dna ionela trimite la cumparaturi slugile din primarie,soferi,c*rieri,femei de serviciu si alti doritori ghiocei.Plus ca ea nu ii da socoteala primarului si poate sa faca ce vrea ea.
LITA pe 13 Ianuarie 2023, 17:28
#4
anulare diplome licenta
INSTANTA JUDECATORIEA SECTOR 4 BUCURESTI, prin sentinta judecatoreasca, a anulat diplomele de licenta obtinue ilegal de catre o serie de cetateni , de la facultati private din alexandria etc- bioterra, timisoara, hiperion ! Printre cei cu musca pe caciula sunt multi politicieni din tr, 3 consilieri judeteni ( unul chiar vicepres. CJ TR .), PRIMARI( PIRVU DE LA ZIMNICEA ) , UN DEPUTAT ! Sunt multi , amatorii pot intra pe site-ul JUD. S 4 - BUC ! Ciudat este ca presa din tr., nu a auzit !!! pa- Este posibil ca si cele doua " cumparatoare " de la Primaria tr. mag., sa aiba diplomele anulate !!!
Va dați seama ? pe 13 Ianuarie 2023, 17:17
#3
Raspuns
Pai dacă e nevasta lu Varză !?
Lina Grosoiu pe 13 Ianuarie 2023, 14:51
#2
Nu aveti timp dupa program
Asta este primaria Turnu Magurele in loc sa stea la local de munca pleaca la cumparaturi,nu conteaza cine esti si ce rang porti trebui sa fii 8 din 8 ore la nevoile locuitorilor ca din bani nostril sunteti platiti nu aveti nici o remuscare de nimic dupa ce ca stati si la caldura pe banii nostri nu va este rusine ca va cunoaste lumea vai de capul nostru si mai aveti si salarii ce nu le meritati, Rusineeee
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.