Turnu Magurele are sub 15.000 de locuitori. Asteptam o vorba de la primar sau prefera sa vorbeasca numai la focurile de artificii

13 Ianuarie 2023, 10:28 | 1140 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele

Comentariul zilei - Multi, dar nu si prosti. HOTII EXPLOATEAZA SARACII

Dragi cetateni, nu trebuie sa neglijati si sa va faceti ca nu vedeti faptul ca suntem din ce in ce mai putini cetateni ai acest oras, iar ei, bugetarii si angajatii institutiilor statului sunt din ce in ce mai multi. Cu totii platiti de la buget, de stat, alimentat cu greu de cei ce inca mai muncesc in privat.

Rezultatul ultimului recesamant spune ca suntem cu populatia si numarul de angajati la nivelul unei comune ceva mai rasarite, iar noi purtam cu mandrie titulatura de municipiu.

Populatie sub 15.000 de locuitori, cu locuri de munca sub nivelul de sustinere a unui numar exagerat de bugetari, plus un nivel maxim de taxare si impozitare pentru o categorie de cetateni extrem de saraci.

Pana cand rezistati acestor nedreptati ale unor nemernici ce ne conduc de prea mult timp?

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Gheorghe pe 13 Ianuarie 2023, 22:22
#3
Pt.primar.
O primărie corupta și un primarele neica nimeni. TIGANI CONDUC ACEST ORAS)
Constantin Popa. pe 13 Ianuarie 2023, 20:43
#2
O precizare.
Turnu Magurele are 15000 DE LOCUITORI SI 13000 DE PLIMBARETI PE STRAZI, PRIN MAGAZINE, PRIN RESTAURANTE, PRIN BIBLIOTECI SI TEATRE (mai ales!).

NOTA SERIOASA: CENTRLIZAREA DATELOR RECENSAMANTULUI NU A FACUT-O PRIMARIA SAU ALTE ORGANE LOCALE. ELE AU FOST TRIMISE DIRECT LA BUCURESTI!
Lulake pe 13 Ianuarie 2023, 12:28
#1
Întoarcerea programată
La turnu Măgurele ca și in tot județul telorman,va creste natalitatea cu ajutorul pensionarilor,care sunt stimulați de Liviu Dragnea și Irina tanase,care acuma sta pe o banana im Dubai,deci pensionarii au încă multe banane.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.