Un magazin satesc din Bogdana proiecteaza, asista tehnic si executa lucrari de constructii in Turnu-Magurele!

10 Ianuarie 2023, 00:10 | 2129 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Bogdana

Un magazin satesc din Bogdana proiecteaza, asista tehnic si executa lucrari de constructii in Turnu-Măgurele!https://www.risco.ro/verifica-firma/miruna-maria-com-s-r-l-cui-29418606

Este vorba de SC Miruna Maria Com srl, care are deja la activ 3 contracte de circa 3,7 milioane euro, dar care si-a intins raza de activitate si la Ciuperceni, Segarcea Vale, Dracea si Draganesti Vlasca! https://sicap.ai/licitatii/firma/100077832

Adevaratii mesteri zidari s-au nascut la sat, n-au nevoie decit de ruleta, fir cu plumb, mistrie si cancioc! Ei as, e nevoie de recomandare de la PSD-Paul Stancu (nea Hidroolt), originar tot din Bogdana! Si daca te mai cheama si Adriana Soreata faci rost si de utilaje, mai ales ca faci un proiect cu fonduri europene in orasul Macin, judetul Tulcea de 7,7 milioane lei! Care utilaje n-au vazut Tulcea in viata lor!

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
gogu pe 11 Ianuarie 2023, 22:06
#6
segarcea balamuc
Ce dracu a facut la Segarcea ca acolo se fac numai lucrari ca in Dubai. Cam asa de scumpe.
Mass media pe 10 Ianuarie 2023, 14:23
#5
Toți niște hoti
Este un grup i. organizat de trei firme. Miruna maria srl, mirumar srl și cristita srl, firme care fac calitate zicea Ioana. Calitate ei, Ioanei, lucrărilor, nu. Aceste trei firme au făcut în Tulcea lucrări, dar nu știu dacă Tulcea este în România sau nu. Lucrări din pix. Lucrări și în Turnu Măgurele, la draganesti vlasca cu fratele cipri ciuperceanu.
FANEL de la Belitori pe 10 Ianuarie 2023, 13:07
#4
Și teldrumul ce face ?
Noul teldrum (Te-am iubit mery panaitov) ce lucrări mai fac,simionescu Tatianu unde mai vinde ciment sau alte materiale de construcție,aceasta firma mai exista?
Somn usor cetateni pe 10 Ianuarie 2023, 10:13
#3
SE FURA DIN ORICE POZITIE
Fratilooor,mai e deschis pe la Proc*ratura si DNA?Puneti mana si faceti plangeri penale acolo unde trebuie,daca aveti informatii si dovezi,ca altfel veti afla intr-o buna zi,ca nici pamantul de sub casele voastre nu va mai apartine.Baaa,opriti-va din furat,ca v-ati nascut fara nimic si cu nimic veti pleca de pe lumea asta!
Pd basistul pe 10 Ianuarie 2023, 08:58
#2
Sef personal
Va asteapta Filip cel Viclean la Dunare peinserate sa vedeti asfintitul lunii!Asta este pionul principal din primarie care lucreaza cu alde Dracea.Mutu f...e pamintul!
J pe 10 Ianuarie 2023, 00:45
#1
Cititorul sait.
Dacă sunt de la HidroOlt au experiență în a face lucrurile de mântuială și de a împărți banii cu angajatori.

CINSTE ADMINISTRATORULUI DIN PRIMĂRIEA TURNU MĂGURELE.

Dl.Administrator al PRIMĂRIEA TURNU MĂGURELE. A început lucrările pe malul Dunării !!!@???

(dl. FILIP aveți vreun răspuns pt.

locuitorii din Turnu Măgurele????).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.