Danut Cuclea, actualul primar din Turnu Magurele, va face puscarie si in locul lui Nicolae Mohanu, cel care i-a lasat scaunul

08 Ianuarie 2023, 13:33 | 2489 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Canal

In cartierul Magurele s-au reabilitat strazi, dar apa si canalizare s-au introdus pe banii proprietarilor. De ce? Pentru ca acele strazi trebuia sa aiba utilitatile, numai ca au fost facute doar pe hartie.

In urma cu multi ani au fost racordate, in acte, la utilitati. Acum a trebuit sa le reabiliteze, dar fara utilitati. Locuitorii si-au cumparat materiale pe banii lor si au fost racordati. Revenim.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Cetatean pe 12 Ianuarie 2023, 13:57
#10
Cit sa mai asteptam ?
Daca institutiile statului si ar face treaba pentru care isi iau salariile,bune bune,Romania ar mai avea o sansa.S au spus atitea lucruri despre faradelegile comise cu banii publici de catre acest aiurit de primar si nimeni nu vrea sa auda,dintre cei care au aceasta obligatie ! Asteptati numai denunturi,pai voi nu stiti sa stringeti probe? sau este mai comod asa !
Popa cu botezul pe 10 Ianuarie 2023, 09:58
#9
Nu mai aparati minciuna si hotia!
De undeva trebuie sa li se traga si la hotii astia,ca prea au facut multe matrapazlac*ri.Au intrat saraci vai mama lor in politica,azi sfideaza de la "umbra" sutelor de mii de euro acumulate din smecheriile pe care le-au facut din banul public.DNA,Parchetele si Curtea de Conturi au habar de aceste haiducii?Aceste institutii de catre cine sunt platite si pentru ce?Suntem siguri ca vor iesi la suprafata toate complicitatile lor cu autoritatile locale.E doar o chestiune de timp pana lumea va iesi sa-si caute dreptatea.Nu uitati,vine primavara si timplul bun pentru tot felul de demonstratii de strada.Cum va iesi,putintica rabdare si sa pregatim dovezile.
Y pe 09 Ianuarie 2023, 22:17
#8
Pt.primar.
Băncile din parc și de pe centru

unde au ajuns!(cred că au ajuns la pensiunile și vilelor șefilor din primărie și a țiganilor cu vile și mașini decapotabile)

NOI PLATIM TAXE ȘI PT.EI

(Smecherii și țiganii din Turnu Măgurele).
Unu din Turnu Măgurele pe 09 Ianuarie 2023, 20:47
#7
Pt.Lenuta
Dacă te consideri din capu-l statului atunci mergi în centrul orașului (comunei) Turnu Măgurele

și vei vedea ce noutăți sa-u adus

acestei localități. [Mucles,la revedere si-un prez verde].Pa...a!
Lenuta din capu' la sat. pe 09 Ianuarie 2023, 17:10
#6
Lui Pone si kalita baston.
Inteleg justetea celor mai nulte critici ce se aduc edililor si politrucilor locali, dar ca sa vii CU IMBECILITATI DE GENUL// DISTRUS SI DEVASTAT ORASUL//, DENOTA UN INALT GRAD DE CRETINISM! UNDE MAMA DRACULUI VA TREZITI DROGATILOR, IN DONBAS?! Iar, onorabila noastra redactie, cum publica asemenea tampenii?
Pone și Kakalita pe 09 Ianuarie 2023, 13:47
#5
Telefoane bagaboante
Primarul nostru bagabont,educat și de simionescu Braincofitosul îl suna pe Dragnea (feliz natal) in Brazilia in loc sa aducă canalizare și apa potabilă pe străzi,,orașul turnu Măgurele cu cetățean președinte de psd,a fost distrus și devastat incepind cu cetățenii de onoare.
Dinica pe 09 Ianuarie 2023, 11:47
#4
Din prostie in prostie
Cetatenii din Magurele,de pe strazile care au fost asfaltate si unde proiectele tehnice au prevazut numai conducta pentru apa pluviala,si totusi au fost racordati la apa si canalizare( se apropiau alegerile locale!) nu pot incheia contracte individuale cu Apa Serv.,intrucit op.de apa nu are proiectele respective de extindere ale retelei sale de apa si canalizare.Cum platesc oamenii? sau sunt in procentul de neiichidere cind emit facturile lunare pentru cetatenii care au contracte individuale incheiate cu Apa Serv?,sau mai simplu la pierderi.Ne mai intrebam de ce este pretul la apa si canalizate ca in Dubai !?
Revoltat pe 09 Ianuarie 2023, 08:16
#3
Hotii
Hotiile acestor infractori sunt multe si diversificate ! Conducta de energie termică care lega combinatul de oraș a fost vândută făra acte contabile ! In buzunarul cui a ajuns banii ? Studiul de fezabilitate de la port,500000 euro,cât s- a intors in buzunarele unora din mafia orasului ? Cât este prețul unei angăjări la spital ?
Tutuianu pe 08 Ianuarie 2023, 16:29
#2
Unde este ?
Unde este canalizarea lui Dragnea,care spunea ca este făcută im tot orașul,ar fi bine ca simionescu sa-i aducă aminte,și sa-l întrebe de ce le spunea sa minta electoratul.
Constantin Popa. pe 08 Ianuarie 2023, 15:37
#1
Nu numai aici.
Si pe alte strazi (nu le mai citez, sunt prea multe) pe care s-a refacut invelisul asfaltic, inlocuirea condutelor principale si a bransamentelor si caminelor individuale, inclusiv montarea apometrelor, trebuia executate pe BANII STATULUI ( DACA NU MA INSEL, PE FONDURI EUROPENE), dar conductele de distributie principale nu au mai fost inlocuite decat partial, DESI S-A RAPORTAT CA S-A EXECUTAT, iar BRANSAMENTELE SI CAMINELE AU FOST FACUTE PE BANII CETATENILOR; COSTUL APOMETRELOR FIIND SUPORTAT DE APA SERV NUMAI LA CUNOSTINTE SI PRIETENI. ACEASTA ESTE O TALHARIE PENTRU CARE TREBUIE SESIZATA UNIUNEA EUROPEANA SI PARCHETUL EUROPEAN. CHIAR NU SE GASESTE NIMENI S-O FACA? CAZUL ESTE MAI SIMPLU DE CERCETAT SI DOVEDIT DECAT //AFACEREA TELDRUM CU VALIZA AFERENTA//. MARELE //MAISTRU AL ACTIUNII MAFIOTE// A FOST //SPECIALISTUL/ THEODOR COSMA, SUB BAGHETA LUI LIVIU DRAGNEA. IA SA VAD CINE ARE CURAJ?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.