Primaria Turnu Magurele e plina de filozofi

02 Ianuarie 2023, 08:57 | 2324 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

Sa para interesanti

Primaria Turnu Magurele - "Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. „La Multi Ani!""
 
Lumina de la Paste poate sa lumineze. Lumina de la artificii sa va lumineze pe voi. Anul 2023 este o punte spre 2024. Cand sa fie mai bine?! Artificiile vor lumina puntea spre ceva mai luminos. 
Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
ilie pe 01 Februarie 2023, 14:25
#18
nimic nou
Nimic nou.... Toti taietorii de frunze din Combinat si UVCP, in frunte cu primarul si viceprimarul, "muncesc" in primarie...
... pe 05 Ianuarie 2023, 15:27
#17
?
Pe principiu,suntem multi dar si destepti,fals este totusi,,multi".Orice nimeni gindeste ca ce este minoritate este si neglijabil.Iti trebuie cap ca sa judeci mai mult decit iti da voie lantul.
Nimeni pe 05 Ianuarie 2023, 10:34
#16
Pentru,,odaian"
Ba asta îți trebuie un dicționar în primul rand din câte observ tu ești un pic mai mult analfabet lucrurile bune nu le vezi pe care le fac astea care ii numești betivii analfabeți,,,,copilu ala pe care îl bârfești are o familie, casa și copii pe cand tu ???Hai mai mars ca ți dam prea multa valoare
Dedeu Marian pe 05 Ianuarie 2023, 10:12
#15
Pentru Comentatori
SUNTETI CANTITATE NEGLIJABILA PENTRU PSD IN TURNU MAGURELE

PNL SAU USR NU EXISTA IN TURNU !
Odaian pe 04 Ianuarie 2023, 14:14
#14
La revedere,piticule calic !
Oaie asta a fost pe lista de consilieri locali a lui Cracea la alegeriile din 2016!Crima era omul care nu lipsea de pe batatura de la Cracea,si el si nevasta sa.Julea soferul ii cara oamenii lui Cracea la vot.Piticule i ai angajat pe toti,iar la pesedistii adevarati din Odaia te uiti cu c*rul si cu dispret.Odaienii or sa iti vina de cap!
Mohora Steluta pe 04 Ianuarie 2023, 09:16
#13
Pentru Redactie
Degeaba latrati de ani de zile cu alegerile cu schibarea administratiei locale, nu vedti clar ca cei ce citesc aici nu reprezinta mai mult de 10% din alegatori, nu v-ati plictisit sa faceti din esec un ESEC si mai mare! Sunteti doar niste mancatori de R-A-H-A-T! ati invatat bine de la Esuatul de CRACEA si continuati circul ieftin de doi lei.
Neluș pe 03 Ianuarie 2023, 20:35
#12
Pentru Virgil
Care sunt ăia . Trădătorii recompensati de PSD ? Cui vinzi gogosi ? Tot orasul stie cum se fac angajările ! Daca nu ai carnet rosu, nu te bagă nimeni in seama !
Octavian Barbulescu. pe 03 Ianuarie 2023, 18:26
#11
De ce...?
....nu se mai pomeneste nimic despre vitejii revolutionari din Turnu Magurele care au fost gata sa-si dea viata pentru daramarea odiosului regim ceausist si care acum se lupta din greu cu consumarea indemnizatiilor substantiale pe care l le-a acordat generosul nostru stat?
Virgil. pe 03 Ianuarie 2023, 14:28
#10
Lui Nelutu.
EU POT SA-TI DAU MAI MULT DE 15 EXEMPLE DE SALARIATI AI PRIMARIEI SI AI SERVICIILOR SUBORDONATE CONSILIULUI LOCAL(cu functii bine retribuite) CARE PROVIN DIN TABARA TRAIAN BASESCU SI DIN PARTIDUL LUI CORNELIU VADIM TUDOR. DE LA PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT PRIM ZAU CA NU STIU VREUNUL SI NICI NU CRED CA IN TURNU MAGURELE MAI EXISTA PARTID SOCIAL DEMOCRAT. PESEDE ESTE CEVA CE N-A FOST NICIODATA SI DRACU' STIE CE MAI E! (parafrazandu-l pe George Toparceanu)
Nelutu pe 03 Ianuarie 2023, 10:18
#9
Domnului de la #6
Intotdeauna au fost prioritati si avantaje pentru cei ce voteaza PSD.Uitati-va cine sunt cei ce sufoca institutiile statului si primariile.Asadar,atentiile si grija este doar pentru cei ce voteaza si-i mentin pe functii.Deci,esti recomandat,ai adus voturi in campanie celor care *trebuie*,ai sansa sa prinzi un loc de munca,sa fi ajutat cu ceva,nu,atunci ramai si te uiti cum saracia si nedreptatea cuprind marea masa a cetatenilor.
Viitorului pe 03 Ianuarie 2023, 00:10
#8
Asfalt și gaze
Poate asfaltați și viitorului tot nu doar la romi
Ion Gheorghe si Vasile cu un sac de diplome pe 02 Ianuarie 2023, 17:15
#7
Romania celor ce au furat sub diferite forme
Asa sunt azi denumiti prostii,filozofi??La un momentdat,organigrama Primariei Turnu Magurele era plina de licentiati,ei in fapt doar niste analfabeti functionali.Fie ca le-au obtinut pe la Marin Preda,Alexandria cei mai multi,Tirgoviste, Spiru Haret,Dimitrie Cantemir,Americana,Ecologica,Biotera si alte fabrici de diplome de prin toata tara,unde varsta de absolvire a multora dintre ei depaseste bine 40 de ani.Asta chiar nu va spune nimic?Ei,si toate astea s-au facut numai cu conc*rsul si participarea unor primari si a sefilor lor.De ce sa fie subalternii mai isteti un pic decat decat sefii.Si prioritatea la angajari a fost tot in favoarea celor care au FURAT INTELECTUAL,de conc*rsuri nici nu poate fi vorba,tot orasul stie cum au fost ocupate posturile.Cu cat esti mai prost,mai slab pregatit,esti mai usor de cotrolat,de condus si de santajat.E atat de simplu,dar asta pricep doar cei ce au mai trecut cu adevarat prin scoala,restul sunt mandri nevoie mare de reusita lor.
Functionar public pe 02 Ianuarie 2023, 15:34
#6
Va mai faceti ca munciti ?
Sunt citiva sefuti mai noi in primaria srl cuclea care cred ca ei sunt primii ce au organizat foc de artificii in noaptea dintre ani !Se pare ca si apa calda tot ei au inventat .Salariile acestor indivizi sunt exagerat de mari,dar si alte avantaje deloc de neglijat, si si au pierdut mintile !
Dobre C-tin pe 02 Ianuarie 2023, 12:03
#5
Nemernicii si-au lasat mostenitori peste tot
Ooof,parca citesc un mesaj scuipat in fiecare an de sarbatori al vechiului primar."Fie ca lumina si"..tra,lala,vorbe goale fara continut,doar ca sa arate ca exista.Dupa care,fie ca "noi",cei de la puterea locala,sa ramanem pe pozitii,sa putem fura cu aceeasi forta si sa sfidam cu aroganta,pe oricine are c*rajul sa ne infrunte si sa spuna cat si cum s-a furat si inca se mai fura prin comuna Turnu.Am o mare presimtire ca mai este foarte putin timp pana cand vor veni si notele e plata cu toate matrapazlac*rile facute dealungul timpului in bugetul primariei.Chiar,controlul Curtii de Conturi Teleorman,nu a descoperit decat sumele de bani restante din 2017,neactualizate in fiecare an de catre Serviciul Taxe si Impozite,trimise si semnate cu incostienta de catre Primarul Nimic?Grav,foarte grav!
Gygy pe 02 Ianuarie 2023, 11:30
#4
Primarie
.... dacă 99%din personal și a cumpărat la vârsta de 50 de ani diplome de licență de la Marin Preda, avem toți prostii cel puțin INSPECTORI!
Turnu Măgurele pe 02 Ianuarie 2023, 09:43
#3
Consilierii de faima
In consilul local de la primaria turnu Măgurele se găsește un personaj numit simionescu Adrian noul liberal,PINA ieri pupinc*ristul lui Dragnea,pe care simionescu nu l-a trădat pe Dragnea,așa c a făcut-o fiul sau,Ilie dragne,,și putineanu CNP,care toți l-au futut in gura ca pe un politician prost .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.