Anul 2023: Turnu Magurele - speram ca nemtii si ungurii sa se apuce de treaba

02 Ianuarie 2023, 00:14 | 1395 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Fotovoltaice

Parcul fotovoltaic din livada dezafectata va fi facut de Blue Sky Global SRL Timisoara. Blue Sky Global Managment Germany GmbH Leibnizstrasse 49 10629 Berlin Germania pare sa fie firma mama.

Ungurii au declarat ca vor deschide 3 fabrici, unde se vor produce panouri fotovoltaice.

Portul si majoritatea investitiilor din Turnu Magurele se fac pentru ca s-a primit ordin. Primaria executa si Danut semneaza ca primarul. Orasul trebuie pregatit din toate punctele de vedere.

Turnu Magurele a fost distrus de Dragnea si oamenii lui. Orasul isi va reveni in cativa ani daca vor fi facute investitiile nemtilor si ungurilor.

Fara investitii majore, Turnu va fi greu sa renasca sau vor mai trece zeci de ani pana sa se dezvolte la un nivel decent. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ghiță pe 02 Ianuarie 2023, 16:32
#2
Decorații Bașkanii
La turnu Măgurele,primarul nostru bagabont l-a decorat pe Liviu Dragnea,ca cetățean de onoare,al orașului,acesta fiind decorat pentru distrugerea orașului turnu Măgurele cinsa a făcut și lucruri bune, a făcut drumuri bune in tot județul,și-a educat fiul ca pe ce pune mina distruge deorece atita minte are(prost rău),O alta realizare a lui Dragnea a luptat sa. Aducă banii de la multinaționale,dar a-și trădat,l-a trădat pe Coldea,șoarece l-a sfătuit c.Dan,DNA bomby,Irina tanase,și Nicoleta pene pitis (mesaje transmise prin Petre Pitis)
Dumitru alexe pe 02 Ianuarie 2023, 01:11
#1
Turnu Măgurele un oraș mort
Ce ne lamentam noi,că Turnu Măgurele este un oraș terminat ,și statistic și loc*ri de munca,cat va fi kuklea orar și PSD,nu vor fi loc*ri de muncă pt că fac vor fi loc*ri de munca ei vor pierde alegerii le și ciolanul,
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.