Danut continua sa transmita mesaje (da cu mucii in fasole) chiar din prima zi a lui 2023. Anul asta e pe comunicare

01 Ianuarie 2023, 17:15 | 1624 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Danut
 Danut avea alta parere despre turneni. Frumos si curat sa faca Primaria, turnenii stiu sa mentina.
 
Sa inteleaga si Koiul: gunoiul atrage gunoi, dezordinea la fel. Curatul si frumosul te fac sa respecti. Bineinteles sunt si exceptii.  Turnenii au avut prea multa rabdare cu voi si au mult bun simt, de aceea s-au intamplat toate nenorocirile in oras. 
 
Danut Cuclea
 
"Dragi turneni,
Simt nevoia ca, în prima zi a anului 2023, să vă transmit un mesaj. Mă obligă să fac acest lucru comportamentul de care ați dat dovadă în timpul participării la evenimentul cu foc de artificii organizat de Primaria Turnu Măgurele în parcul municipal.
S-au făcut eforturi ca zona centrală să fie pusă în valoare astfel încât cetățenii să se bucure la cumpăna dintre ani într-un decor deosebit.
Când cele câteva mii de persoane care au participat au plecat spre casele lor și am văzut că aleile și zonele verzi arată la fel ca înainte de eveniment, am fost copleșit de emoție și mândru că vă reprezint. Am înțeles că ați apreciat munca depusă și pentru asta vă mulțumesc.
Vă mulțumesc și vă respect!
Vă urez, din suflet,un An Nou fericit, cu împliniri, alături de cei dragi!
Al dvs. ,
Dănuț Cuclea"
Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
nepotu costel pe 02 Ianuarie 2023, 19:04
#10
completare
tongue winkil doare in secretara de gunoaile din oras mai ales ala de la g 1 macar are secretara pusa la punct,dicteaza tot ce misca ...
Cosas pe 02 Ianuarie 2023, 18:40
#9
Smardeiasi
Primarul nimic a angajat pe posturi bune pe alde oaie,crismu,julea,mardeiasi de meserie.Pentru viitoarele alegeri a pregatit deja strategia.Nu mai are nevoie de cei care mai stiu citeceva cum este cu politica.El fiind si mai mic de statura,vrea sa fie flancat de smardeiasi adevarati cind merge sa vorbeasca cu cetatenii in campania electorala.
Oni pe 02 Ianuarie 2023, 14:01
#8
.....
Se apropie ziua scadenta, domnule primar!!! Reabilitarea câtorva clădiri din orașul, transformat în sătuc de tine și gașca ta,sunt prin pnrr. Spune adevărul,nu te ascunde în spatele unor realizări în care nu ai niciun merit.In 2023,în cartierul Odaia și Măgurele, există încă străzi neasfaltate, fără apă c*rentă și canal.Pentru copiii din oraș nu ai organizat nimic,în schimb echipa de fotbal Cetatea cheltuie lunar peste 20000 lei pe masă,la terasă la Victor.
Vasile pe 02 Ianuarie 2023, 12:38
#7
Hai cu capra la colindat
Dupa ce a stat cu capul in nisip ca strutul timp de 2 ani,primarul incepe sa inteleaga si el ce vor cetatenii de la el.Citeva mii de oameni nu au venit in Parcul municipal sa te intilneasca pe tine,iar esti irational la cap.Asta fac oamenii de sarbatori, traiesc momentul.Au asteptat sa produci si tu un eveniment de 1 Decembrie,de Craciun,si tu nu ai fost in stare sa montezi un globulet in tot orasul.Cind o sa ruleze la cinematograful Flacara un film,ca l ai reabilitat de doua ori si pe bani multi ?Parcul municipal l ai distrus cu mare succes prin defridare,acum se mai vede in parc doar galnicul Wc!
Cristache pe 02 Ianuarie 2023, 07:25
#6
Orășean
Bai primare,cine e ma Gabi oaie asta care a distrus culturile oamenilor pe câmp, zi și noapte cu mașina pe culturi. Se aude ca este omul tău de încredere.
Gigi pe 01 Ianuarie 2023, 21:42
#5
rugăminte
Doamna Ionela, va rugam frumos sa reparați și strada H.C.C. Hai, ca puteți !
Anonimus pe 01 Ianuarie 2023, 20:26
#4
Pentru jak
Mai mare râsul! Pe strada H.C.C. circula cu mașina si Doamna Ionela! Este o pata pe obrazul dumneaiei dacă nu a reușit să convingă Primarul să modernizeze strada plina de gropi pe care își rupe articulatiile mașinii, însă probabil că Domnul Primar plătește reparațiile mașinii! Curat murdar, Coane Fănică!
Jak pe 01 Ianuarie 2023, 17:38
#3
...
Nea Cezare dumneata vrei să-ți finalizeze trotuarul dar ce sa mai zicem noi care locuim pe strada H.C.C., din centru, ca ne-am făcut mașinile praf ?!

E nenorocire pe aceasta strada și este foarte circulata. Ne-am luat speranța că va intra în reabilitare. O să-l trimită pe Cone cu butelia sa arunce citeva lopeți de bitum adus cu sacul, pe bicicletă. Vai mama noastră!
Cezar pe 01 Ianuarie 2023, 17:01
#2
Pentru Primar
Sper să nu uiți dumneata și doamna Ursu, această atotstiutoare și mâncătoare de bani publici ca aveți datoria sa continuați execuția trotuarului de pe strada Ion Creangă, altfel putem considera necontinuarea lucrărilor drept furt din banul public și ar fi cazul sa se sesizeze și organele competente! De asemenea, mobilierul stradal care a fost scos din parc și bulevardul Independentei, sa fie montat în cartierele mărginașe, mai ales ca nu ați fost în stare sa mențineți transportul public în cartierul Odaia și Măgurele, mulți oameni în vârstă fiind obligați sa meargă pe jos și dacă obosesc, nu găsesc o bancă pe care sa- și tragă sufletul! Iar în ceea ce privește această mare realizare cu care va lăudați, Parcul, va întreb unde v-a fost capul când ați micșorat toate aleile pietonale ? Voi ați luat în calcul ca mai avem și copii care vor sa se plimbe cu mașinuțe sau biciclete?\nCând aduceți mobilierul pentru amenajarea spațiului de joacă?
Primăria dsd pe 01 Ianuarie 2023, 16:49
#1
Mesaj
Primarul nostru nu l-a cunoscut pe Liviu Dragnea,,ci doar îl suna in Brazilia,și acolo i-o răspuns feliz natal iar primarul s-a blocat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.