Turnu Magurele - Koiul lui Dragnea, Danut, s-a laudat si a facut o urare. Cretin, prost, tulbure rau

01 Ianuarie 2023, 08:49 | 1329 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Koiul lui Dragnea

Cretinul isi lauda colegii si jigneste turnenii. De ce Koiul nu comunica cu turnenii cum trebuie sa faca un primar?! E prost rau. In timpul anului nu scoate o vorbulita despre ce se intampla prin oras. La sfarsit de an da totul pe gusa: ei formeaza o echipa vrednica si muncesc pe branci, turnenii sunt o multime stransa (niste oi). 

Despre colegi - "Sunt mulțumit în primul rând că avem în Consiliul Local o echipă adevărată. Îi simt alături pe colegii consilieri și îi apreciez că nu lasă pur și simplu ca lucrurile să se deruleze, ci participă activ la luarea deciziilor. Le mulțumesc că-mi sunt alături."

Despre turneni - "Pe termen lung, mi-aș dori să fim mai mult o comunitate și mai puțin o mulțime de oameni strânși într-un spațiu din diferite motive."

Koiul lui Dragnea

Dragi turneni,
Cea mai mare mulțumire pe care o ai în aceste zile acum, când încheiem un an și începem altul, este ca bilanțul pe care ți-l faci să fie pozitiv. Să aduni realizările, reușitele și să vezi că depășesc cu mult numărul lucrurilor pe care încă nu le-ai realizat sau în care ai eșuat. Dar așa cum suntem învățați, noi, românii, o luăm de la capăt și nu ne lăsăm bătuți.
Sunt mulțumit în primul rând că avem în Consiliul Local o echipă adevărată. Îi simt alături pe colegii consilieri și îi apreciez că nu lasă pur și simplu ca lucrurile să se deruleze, ci participă activ la luarea deciziilor. Le mulțumesc că-mi sunt alături.
Am început o serie de lucrări în infrastructura localității, lucrări care vor continua și anul viitor. Sunt lucruri care trebuie realizate, iar cetățenii noștri merită asta. Nu vreau să număr aici străzile reabilitate sau în curs de reabilitare pentru că eu consider că sunt lucruri normale, care trebuie realizate, nu evenimente speciale, care să fie subliniate de fiecare dată.
Am încercat să animăm viața socială din Turnu Măgurele, cu investițiile din centru precum Parcul municipal, Cinematograful Flacăra sau Catredala Sf. Haralambie, dar și fosta Casă a Căsătoriilor, lucrăm la clădirile emblematice cum este Casa de Cultură și Casa Armatei dar si clădirea fostului Muzeu. Totul este doar începutul unui proiect pe care îl doresc de durată. Pe termen lung, mi-aș dori să fim mai mult o comunitate și mai puțin o mulțime de oameni strânși într-un spațiu din diferite motive.
Avem multe de făcut și în 2023, însă știu că vom reuși. Suntem un colectiv conștient de ce avem de făcut aici în Primăria Turnu Măgurele, iar în față avem oameni tineri, dornici să trăiască într-o comunitate unită.
Vă urez tuturor un An Nou plin de bucurii! Vă doresc un 2023 în care să nu vă slăbească încrederea în forțele proprii, să fiți fericiți și uniți în acțiuni pozitive!
Cuclea Dănuț, primarul municipiului Turnu Măgurele.
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Lumea incepe sa se schimbe pe 02 Ianuarie 2023, 09:32
#4
Se cred salvatori,in fapt...niste parveniti lacomi
Uitandu-ne atent la acest personaj si la rezultatele dealungul celor 22 de ani de stat cocotat in fruntea conducerii orasului,impreuna cu gasca ce-l inconjoara,nu remarcam decat una dintre multele slugi si lingusitori inventati si intorsi cu cheita de catre infractorul Dragnea.Dupa 22 de ani sa te lauzi cu o spoiala data unei biserici,distrugerea unui parc reprezentativ pentru oras si terminarea renovarii unui cinematograf,cu lucrari incepute de peste 20 de ani,inceputul unei alte spoieli date ruinei numita Casa de Cultura a unui municipiu,asta e nesimtire,delir vizionar si maxima aroganta.Copiind tot ce a avut mai rau si toxic puscariasul Dragnea,se cred stapanii unei comunitati salvate de ei,in fapt o zona plina de oameni tristi si saraci,prostiti la fiecare 4 ani.Daca si in anul 2024 vom vedea aceleasi personaje hoate,incapabile si de trista amintire,inseamna ca prosteala tine in continuare pentru electoratul turnean,si,in atare conditii,cu totii ne meritam soarta.
Gigi pe 01 Ianuarie 2023, 17:41
#3
Daca nu vorbeai !
S a trezit primarul din mahmureala si se coboara,in mare dispret este adevarat, sa vorbeasca cu cetatenii care ii platesc salariul de 22 de ani.Modestia nu il lasa sa vorbeasca de cite strazi a reabilitat el.Noi stim ca prostia care il caracterizeaza,ocoleste voit subiectul.Strada Chimiei si strada Taberei sunt doua strazi care impun acum circulatia auto cu sens unic.Proiectul acestor strazi,cu indrumarea nepriceputului primar,a redus carosabilul cu 1 metru fata de cel existent inaite de reabilitare!!!.Stada 1Decembrie,recent reabilitata,este in prezent un pericol pentru circulatia rutiera.In fata la Casa armatei,s a surpat pur si simplu,creiind un crater urias in carosabil!!.Strazi din cartierul Magurele( cartierul Odaia are interzis la strazi asfaltate)au fost asfaltate fara sa aibe retea de apa si canalizare !!.Exemplele pot continua,dar nu cred ca merita atita atentie acest primar tinut in scaun de 280 de voturi( pentru asta se gudura pe linga consilierii locali).







Psd pe 01 Ianuarie 2023, 10:09
#2
Holera galbenă
E adevărat că cei 8 consiliieri pnl sunt mai psd-isti decât psd-isti! Interesul personal primează.
Se conduce dupa ureche si interese pe 01 Ianuarie 2023, 09:51
#1
Un orasel facut praf de o administratie incapabila
La cumpana dintre ani a bubuit intreg orasul.Au avut grija sa arunce cu petarde si artificii peste saracia si mizeria in care se sta de peste 25 de ani.Dupa cat timp a parazitat Primaria Tr.Magurele,impreuna cu Mohanu si gasca lor de PSD-isti,nu are dreptul sa deschida gura si arunce promisiuni si sa se impauneze cu tot felul de santiere care nu aduc plus valoare la bugetul local.Nicio vorbulita despre atrageri de investitii si noi loc*ri de munca.Numai faptele si prosperitatea cetatenilor dadeau dreptul la o noua candidatura.Doamne freste sa vedem aceleasi persoane in fruntea conducerii orasului,cu institutii ale statului pline de bugetari bine platiti si cu o lipsa acuta a loc*rilor de munca din privat.S-a inc*rajat si promovat munca la stat,iar de acolo de unde vin banii pentru salariile lor,atentia si implicarea lipsesc total.Sa vedem de unde vor mai reusi sa adune taxe si impozite la bugetul local in anul 2023? Prioritatile la plata vor ramane facturile la utilitati.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.