Primaria Turnu Magurele, la finalul anului 2022, se laudeaza si apoi ne ureaza

31 Decembrie 2022, 13:37 | 1077 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

Se incepe cu "La finalul anului 2022" si se trece la o lauda de sine fara sa  continue ideea. 

Cica e un bilant al realizarilor, pentru familie si pe urma comunitate. La Primarie esti in serviciul comunitatii, familia o lasi acasa!

E o provocare (foarte multe!) sa-ti faci munca! Viitorul copiilor nostri - unde e viitorul, pe ce meleaguri?

De aici am inceput sa pierdem sirul super frazei: "gândurile noastre, unitatea și forța noastră ca și comunitate, sprijinul și dorința fiecăruia de a ne dezvolta orașul, ne dau puterea de a continua tot ceea ce am început, de a crede în noi și în viitorul municipiului nostru" (n.r. un fel de Tatal nostru). Vorba multa, saracia omului. Cand trebuie sa vorbeasca, nu vorbeste.

Alaturi de cei plecati prin alte tari, uniti, increzatori si intelegatori (sa ne multumim cu saracia) intr-un municipiu depopulat si fara economie.

Focul de artificii nu o sa mai fie la Parcul Municipal, ci in incinta parcului Municipal. Tragem cu artificii intr-o incinta. 

Primaria 

"La finalul anului 2022, un an în care fiecare dintre noi am dorit să realizăm lucruri frumoase pentru familia noastră, comunitatea noastră, în care am avut parte de foarte multe provocări, de situații care ne-au pus încrederea și tenacitatea la încercare, în care am reușit să ducem lucrurile începute la bun sfârșit, să începem proiecte noi, să ne punem în valoare municipiul și să pregătim viitorul copiilor noștri, gândurile noastre, unitatea și forța noastră ca și comunitate, sprijinul și dorința fiecăruia de a ne dezvolta orașul, ne dau puterea de a continua tot ceea ce am început, de a crede în noi și în viitorul municipiului nostru. Vă dorim din suflet ca anul 2023 să vă găsească alături de cei dragi, să fie pentru toți un an cu mai multe realizări pe toate planurile, să vă aducă sănătate, împlinire și puterea de a fi mai încrezători, mai uniți și înțelegători unii cu alții.
La cumpăna dintre ani ne vom bucura împreună de spectacolul focului de artificii pe ritmuri muzicale în incinta parcului Municipal, lângă Foișor!
La mulți ani și un An Nou fericit, dragi turneni!"
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.