Video Daca n-ar fi, nu s-ar povesti - Greierele si furnica - Olguta Vasilescu a cantat toata vara, iar inainte de Craciun a scumpit caldura

26 Decembrie 2022, 14:45 | 1019 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Greierele

Daca n-ar fi, nu s-ar povesti. Olguta e greierele, craiovenii sunt furnica

În ședința de astăzi (joi – 22 decembrie) a Consiliului Local Craiova, consilierii PSD și PER au votat propunerea Primăriei Craiova de creștere a prețului la gigacalorie cu peste 30%, respectiv de la 463 de lei fără TVA, la 603 de lei fără TVA. Este unul dintre cele mai mari prețuri din țară pe care locuitorii unui oraș din România îl plătesc.

Suma totală estimativă necesară pentru a acoperi această creştere de prețuri se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, adică o sumă similară pe care Primăria Craiova a pierdut-o prin organizarea defectuoasă a festivalului Intencity.

 O alta sursa de finanțare pentru acoperirea acestei creșteri – banii alocați în rectificarea de buget de luna aceasta pentru întreținere zone verzi și lucrări de confecționare forme ambiental-recreative pentru parcuri și grădini publice, în valoare de 2.840.000 de lei.

De la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.