Fermier destept. Granule si faina din lucerna, peleți din boabe de porumb, paie de grâu, coceni de porumb sau din floarea-soarelui, toate la prețuri atractive.

26 Decembrie 2022, 11:15 | 2200 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Peleti

Peleți din boabe de porumb, peleți din paie de grâu, peleți din coceni de porumb sau din floarea-soarelui, toate la prețuri atractive. Este afacerea de nișă care suplimentează veniturile unui ialomițean care vinde iarna peleții pe care îi obține din materii vegetale ce sunt de prisos fermierilor sau cărora vrea să le dea plus valoare.

Constantin Pencu, din localitatea Colelia, județul Ialomița, este unul dintre cei mai cunoscuți producătorii de peleți. Antreprenorul realizează peleți din porumb, floarea-soarelui cu amestec, rumeguș sau chiar cărbune. Totodată este și producător de făină de lucernă și granule din lucernă.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Alimandru pe 27 Decembrie 2022, 19:43
#5
Pt #4
Ce legatura au peletii de aiurea cu Turnu Magurele?
Pt # 1 pe 26 Decembrie 2022, 18:22
#4
?
Și ce legătură are cu peletii ?
Eu pe 26 Decembrie 2022, 18:15
#3
O strada minunata
Chiar va invit cu mare drag,o minunata strada aproape de centrul orașului,nu veți rata nimic După intoarcere la realitate mai comentați!!
Eu pe 26 Decembrie 2022, 18:05
#2
O strada minunata
Chiar va invit cu mare drag nu veți rata absolut nimic,o strada din apropierea centrului Municipiului. O minunăție de stada dar va rog să veniți și cu mașina personala E mult mai bine
Eu pe 26 Decembrie 2022, 17:15
#1
O strada minunata
Va rog să veniți pe strada CALMATUI din Turnu Măgurele cu mașina personala este o ocazie unica la sfârșit de an sa vedeți nepăsarea priimariei
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.