Culmea nesimtirii pesediste - Pensionarul special Cioaba Petre vrea ajutor social!

17 Decembrie 2022, 20:21 | 877 | 2
Petre Cioaba
Car Universal

Pesedistii sint ca porcii, au soricul gros!

Liderul judetean al pensionarilor pesedisti, care are pensie vreo 3 mii de lei si nevasta tot vreo 3 mii, vrea ajutor social, ca sa isi plateasca datoriile catre prietenii de partid!

Deci, cam 4 pensii medii obisnuite si tot o duce greu! Guzganul rozaliu a fost si consilier judetean si parlamentar (in locul lui Liviu Nicolae Dragnea), asa ca e coca de bani!

Intrucit, pesedistii sint majoritari in CL Alexandria, probabil va obtine ajutorul social. Va rugam, sa ii urati si dvs. toate cele bune, in timp ce nu aveti, ce pune pe masa de Craciun! 

De la sursa

2 comentarii Comentează

 • #2
  ioan pe 18 Decembrie 2022, 14:16
  oameni fara onoare ...
  Rusine consilierilor loc. Alexandria , care au votat acesta ticalosie ! Rusine lui CIoaba si lui Dragusin , pt. lipsa de morala si de empatie , fata de cetatenii cu adevarat saraci si nenorociti din Alexandria !
 • #1
  Cony pe 17 Decembrie 2022, 20:53
  Ajutor
  Dați-mi și mie ca nu am furat nimic și mu voi face acesta fapta niciodată.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.