Casa Armatei - Organizarea de santier a dus la moartea lui Marian Lupu. Locatia e langa cele mai importante institutii din Turnu Magurele

17 Decembrie 2022, 08:34 | 2439 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Casa Armatei

Pe santierele din Turnu Magurele nu se respecta normele de protectia muncii, se incalca legile. 

Patronii firmelor sunt in cardasie cu autoritatile si in loc sa investeasca in protectia angajatilor, aceeasi bani sunt investiti in buzunarele lor.

Culmea e ca santierul se afla langa Primarie, Parchet, Politie, Judecatorie.

Mai mult de atat, ce poate fi mai grav?! Saracia din aceasta zona te impinge sa accepti conditii de munca inumane. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ganea și Diță pe 17 Decembrie 2022, 18:50
#3
Schimbare prosteasca
La ferma salcia s-au schimbat prosti între ei,pe analfabetul funcțional Tianu gabriel l-a trimis la NUTRElo ca sa-i denunțe i m același magazin de la Alexandria ca ferma salcia se va vinde,și a venit puiu dragne la abator sa -o iubească pe Măruță ca face treaba buna iar directoarea de rahat și trădătoare (Ilie Elena ) care a scăpat documente din contabilitate cu ajutorul protejatei sale Ionela a rămas,dar nu mai este persoana care sa o faca BABa atunci cind făcea prostii ca sa-i acopere prostiile lui ile dragne și fiul lui Dragnea,iar livache a stat ca un bașcan sau lord la Rahova .
Anonim pe 17 Decembrie 2022, 17:19
#2
Fără echpament
Muncitorii nu au primit nici echipament de muncă, nu au primit banii pe zilele de concediu neafectat șeful punctului de lucru se poartă urât stă cu biciul la spatele lor să lucreze mai repede și uite ce se întâmplă când lucrezi sub stres
Vasile M. pe 17 Decembrie 2022, 13:19
#1
Asteptam si decizia finala a ITM Teleorman
Sefii sunt interesati numai de bani,de profituri,nu si de siguranta,modul de lucru si viata cetatenilor care muncesc.In cateva zile se uita si de nenorocirea asta,iar muncitorii pornesc inainte in aceleasi conditii si lipsa de atentie si datorie fata de normele muncii lor.Sunt tare c*rios daca va exista si cineva care va raspunde in urma accidentului?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.