Grav accident de munca la Casa Armatei din Turnu Magurele

14 Decembrie 2022, 20:59 | 4046 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Accident

Un muncitor a cazut si s-a lovit la cap. Din sursele noastre angajatul se numeste Lupu si ar fi in stare grava. 

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Gogoasa pe 17 Decembrie 2022, 10:18
#17
Accident
Păcat de acel om ca a murit,vroia doar sa muncească și sa ducă ceva bani familiei,ca bețiv, ca prost chiar nu conteaza,omul era angajat nu boschetar. Părerea mea,sa se verifice firma mama sau firmele care au câștigat licitațiile la nivel de oraș și vedeți unde se ajunge. Va zic eu de pe acum dacă se vrea verificări și sa descopere mai repede . Stănescu Olt, Cuclea Turnu . Va pup și aștept mâncătorii de cacat sa Sara la mine și mai discutam.
. pe 17 Decembrie 2022, 06:47
#16
,
Cine este, de unde ?
Gh. pe 16 Decembrie 2022, 21:40
#15
Dumnezeu să-l ierte
Firma la care lucra va despagui familia nu-l mai aduce. Șefii lui să plătească cu pușcărie pentru pentru nerespectarea regulilor de protecție a muncii, și neacordarea de echipamente pentru înălțime. Directorul este de vina. Trebuie să plătească cu închisoarea.
Un om pe 16 Decembrie 2022, 18:03
#14
Sincere condoleanțe!
In primul rand decedatul nu consuma alcool .Așa că nu mai comentați tot felul de prostii nu ați fost acolo și poate unii dintre voi nici nu l cunoașteți pe acel om .

Dumnezeu sa l odihnească în liniște și pace!
Psd-ist pe 16 Decembrie 2022, 13:40
#13
Pentru primar
Cuclea,mai,da afara din Psd toti pesedistii si sa ramii cu nasii,finii,aia care au fost peremisti,basisti si prietenii tai de conjuctura!Nu fi prost,ca poti.Pai lumea il vrea pe Razvan in locul tau,Mitroi te domina prin personalitatea lui,Simion nu te ia in seama ca esti un pacalici de om,Cozma te ignora,Bita e cu mult peste tine ca valoare,Chitu poate fi oricind o solutie,Curcafa F te sfideaza.Cel mai bine ar fi sa te duci acasa,vremea ta a trecut!
Un coleg al decedatului pe 15 Decembrie 2022, 22:58
#12
Pentru primar
Un om a murit ! Puteai fi si tu acela ! Dumnezeu sa il ierte ! Cred ca a venit timpul sa te detașezi de oameni gen Cone,Petculeasca,Cazangiu,etc. Iti aduc mari deservicii !
Un oarecare pe 15 Decembrie 2022, 20:23
#11
Pt domnu botanist D G valentin
Să-ți fie rusine lingaule,invata sa scrii (betivani ala)si apoi sa faci un om betiv care nu bea.Puteai fi tu în locul lui atunci familiei tale iar fi plăcut sa citeasca comentarii de la toti botanistii fel si fel de prostii?? Să-ți fie rusine nu ai pic de rusine si respect fata de familia indurerata.Iti mai repet odata baiatu mort NU ERA BETIV NU BEA. Într-o zi îți va veni si tie rându
Garibaldi pe 15 Decembrie 2022, 19:09
#10
Condoleanțe !
Hoților,căt vă mai rabdă Dumnezeu? Orasul e ca după bombardament si voi ii dați zor cu marile edificii ?! Ce a facut Cuclea ? Vreun loc de muncă ? Acolo unde este bine, angajeaza oamenii fideli partidului, sifoanele orasului, iar unde este rău,cum a murit acest om, angajează plebea, adică prostimea ! Cum zice cineva ceva,isi spune o părere, gata, sar postacii partidului pe el ! S- a intămplat un accident mortal,o tragedie ! Daca era o rudă de a voastră ? Tot postaci de serviciu erati, sa luati apararea hotilor care conduc acest oras?
Costin pe 15 Decembrie 2022, 17:34
#9
A decedat din păcate!
Dumnezeu să-l odihnească!
Floris pe 15 Decembrie 2022, 17:32
#8
A decedat din păcate!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
D G Valentin pe 15 Decembrie 2022, 17:14
#7
Pentru toți prostii de aici
Mămă, imediat a-ți pus botu... Băi botanistilor, a-ți sărit ca rata la dude ! Normal ca nu are nici-o vina primarul ca a căzut bețivani ala de pe schelă ! După unii, și în special consilierii PNL gen Mușat & CO, daca un câine se caca în parc sau pe strada, de vina ar fi primarul ca nu la educat !...

Te doare capul frate !...
gogu pe 15 Decembrie 2022, 17:07
#6
duca
pai ajutoare ca aia voteaza, asa are primarul 3090 de voturi asigurate din start, cum sa îl învingi la vot?
Gigi pe 15 Decembrie 2022, 13:58
#5
Lingaii
Stie primarul cine il pupa in c.,macar,sau macaniti de atita prostie.Primarul este de vina

pentru ca el este seful urbei!
oooooo pe 15 Decembrie 2022, 12:45
#4
ooooooooooooooooooo
huooooooooooooooo bai psd-istule repede cu primarul, cel mai destoinic din turnu, puneti reacu mana si faceti macar o fabrica de papuci nu sali de festivitati si parc*ri, vezi ca au venit ajutoarele la stadion, oamenii cu handicap la coada restul la pomana in capul listei,cat despre accidentul de la casa armatei putea fi mult mai grav pentru ca se consuma cantitati industriale de alcool la lucru, traiasca primarul.
UN OM.. pe 15 Decembrie 2022, 09:32
#3
Erata - "De vina este primaru" !
Nimic mai greșit.. sau o piatra aruncata asupra primarului din răutate...

De ce ar fi de vina el-primarul... cind omul trebuia supravegheat de șeful de echipa.. sef punct lucru... responsabilul cu protecția muncii.. pina la primar... care nu are nicio atribuție în acest sens... sint cel puțin zece inși...!?

De ce nu vedem cu ochii mintii.. ce face primarul bun... noua haina de sărbătoare pe care orașul nostru o îmbracă în aceste zile:BISERICA.. PARC.. CASA TINERETULUI.. CASA PENSIONARULUI....!?

Dumneavoastră credeți ca dacă ar avea resurse financiare... nu ar bransa la CANALIZARE, GAZ, ASFALT.. tot orașul...

Hai sa fim mai buni.. și sa privim realitatea nu răutatea din noi!

SĂRBĂTORI CU BINE!

LA MULȚI ANI!
UN OM pe 15 Decembrie 2022, 09:07
#2
Rautate
"De vina este primarul"....!?

De ce este de vina primarul.. pentru ca un om al muncii în exercițiul muncii a pățit ceva...!?

Plina la edilul urbei sint multi care se ocupa cu :instruirea, verificarea... grija fata de omul muncii... în speță - șeful de formație, șeful punctului de lucru..!?

Asa doar ca primarul nu este pe placul nostru.. aruncam în eter acest lucru mizerabil...!?

De ce nu vedem toate lucrurile bune pe care le face primarul... grija fata de turnean și nevoile sale..!?

Pina la primar... sint cel puțin 10 inși care ar fi vinovați de acest incident..!

Hai sa fim în primul rind oameni... și sa nu punem în circa primarului toate mizeriile.. făcute cu sau fără cunoastere a situației respective..!

SĂRBĂTORI CU BINE!

DOAMNE AJUTA!
D G Valentin pe 14 Decembrie 2022, 22:05
#1
,...
De vina este primarul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.