O firma face istorie in Turnu-Magurele! Danut Cuclea cotizeaza la Paul Stanescu

12 Decembrie 2022, 15:56 | 1814 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Catedrala

Nea Polpot Stanescu, guvernatorul Olteniei, si-a impus firma de casa in cistigarea contractelor de constructii!

SC RASUB CONSTRUCT SRL din Slatina a cistigat in Turnu nu mai putin de 8 contracte din septembrie 2022, pina in prezent! Valorea lor depaseste 100 milioane lei! Cu cele din anii precedenti sare de 200 de milioane de lei!

Am cazut din lac in put! Am scapat de Dragnea, dar am dat peste tac-su! Tun, dupa tun, Cuclea umple visteria partidului, a clanului Stanescu si a gruparii Cuclea!

Aici sunt contractele

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Contele Mapucci de Daravella pe 24 Decembrie 2022, 20:15
#9
Comentacului 6
Băi prostul satului, voi ăștia care vă credeți moraliștii p ...lii, cu ce alternativă ați venit? Cu aceeași ciorbă reîncălzită de trei ori? Proasră e mă-ta că n-a spus nu lu' tac-tu' atunci când a venit acasă rangă de beat și te-a conceput. Sfatul meu? mergi acolo unde ai stat 9 luni moca, încuie-te acolo și înghite cheia. Așa nu mai poluezi cu inconfundabila putoare de idiot pe care o emani. Pricepi sau îți fac schema?
Contele Mapucci de Daravella pe 24 Decembrie 2022, 20:10
#8
lui # 7
Vezi că în oraș circulă o dubă albă care adună idioți congenitali. Nu ieși pe stradă că e grav. Te ia sigur. Ești în vizor.

P.S.

Când te crezi zmardoi, ai grijă ce hienă provoci.

P. P. S.

Hai sictir fraiere cu gel pe freză.
Excelenței sale pe 14 Decembrie 2022, 10:05
#7
Contele Mapucci de Daravella
D-le.conte, vedeți că umblă prin oraș nepotul doctorului Ciomu. Are aceleași obiceiuri. Acționează noaptea. Să nu ieșiți din casă după ora 18. Rămâneți fără cocoșel. Sunteți în vizor.
Raspuns unuia iesit ca paduchele-n frunte pe 14 Decembrie 2022, 07:51
#6
O sa ne spuna justitia mai multe
Mai,conte de vidanja,proasta s-o faci pe ma-ta.Cu asa argumente nu faci altceva decat sa-ti arati prostia si slugarnicia.Iar daca esti asa destept cum vrei sa ne arati,poate ne spui si din cauza carui fapt orasul in halul in care este?E plin orasul de vizionari si priceputi,dar saracia si mizeria se regaseste peste tot.Iar daca asta se mai poate numi oras,inseamna ca ai trait prea mult pe la tara.
Contele Mapucci de Daravella pe 13 Decembrie 2022, 20:55
#5
Pentru idioții congenitali, comentaci pe aici
Băi proștii p..lii mele, Catedrala are cod de încadrare LMI TR-II-m-A-14498. Ca să vă exemplific, TR este codul județului. II este categoria de încadrare a monunemtului, în cazul de față în subordinea indirectă a CJ ca beneficiar de finanțare din partea Ministerului Culturii. m este codul pentru mânăstire/biserică, subordonate Patriarhiei. A este categoria pentru care monumentul este în custodia directă a Ministerului Culturii, iar 14498 este codificarea acestui monument. Sfatul meu? Du-te și te culcă. Ești obosit și chiar inoportun.
Floricel pe 13 Decembrie 2022, 09:45
#4
Trag tare baietii din PSD
Se apropie sfarsitul pentru multi dintre ei si fac praf banul public.Odata cu aflarea firmelor ce au spoliat bugetele locale si pe cel national,e musai de aflat si cu cat s-au umflat conturile lor,cat au costat defapt lucrarile si,nu in ultimul rand,cu cat a cotizat si tov.Stanescu la tovuletul Cuclea.Mai precis,DNA si Parchet Teleorman,vrem sa stim si noi,ca sunt banii nostri,CAT A FOST PARANDARATUL PENTRU CUCLEA SI GASCA LUI,ca iar aflam ca si-au mai achizitionat niste proprietati pe la Buc*resti ori Brasov???Sau poate s-au orientat catre litoral???Sa puneti dracu cosul pe ei,ca altfel o sa iasa rau pentru multi dintre toti astia care au furat si pe complicii lor care au tacut si s-au facut ca ploua.Cat de c*rand vine vremea deconturilor,fiti siguri de asta!
Manoli, Manoli, pe 12 Decembrie 2022, 20:36
#3
Meștere Manoli,
Pàn' la țâțișoare, pân' la buzunare, pardon, buzișoare ( alea mici?). Și uite așa, nu mai știm a cui nevastă a fost, înc*rcătură domnule, de la Giurgiu sau de la Olt. Nu mai contează că era noapte și le-au înc*rcat, dar a fost mișto, cu fugăreală de jur împrejur. Până la urmă toate au fost rezolvate.A ieșit bine.



Xxx pe 12 Decembrie 2022, 19:36
#2
Yxm
Primare cauta alte detalii despre investiție nerealizarea ei.???!!!huùu
Fățiș de tot pe 12 Decembrie 2022, 18:31
#1
RTV
A pleca Dragnea,acuma pe drum este Bădălau și urmează stanescu .Așa zis,,sudul democratic ‘’se duce puli de suflet.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.