Video si Foto Dedicatie speciala pentru Danut Cuclea - "Cantecul bufonului"

05 Decembrie 2022 | 1363 vizualizări | 4 comentarii
Bufonul
Bufonul

Video si Foto Dedicatie speciala pentru Danut Cuclea - "Cantecul bufonului"

Clic aici pentru galeria foto

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Artist plastic pe 05 Decembrie 2022, 20:46
#4
Poza vorbeste
Cum sa spui ca asta este primarul tau?Pe linga ca este mic de stat,este mic si la ceia ce face el zi de zi pentru noi!Vrea sa para sefu'!Este foarte dur cu subordonatii lui si mielusel cind iese din primarie si cu alai dupa el,preacumintele vice si multi pupinc*risti.
Ttyt pe 05 Decembrie 2022, 15:40
#3
T
Bai "Ionescule", ești dus rău de tot nene...

Cind te potolești bai handicapatule cu bombonel asta al tau, cu ilie și cu putineanu ?!...

Poți sa ne lași în pace ? Te rog sa treci pe la Poroschia de sărbătorile astea, poate îți dă ceva..., nu, nu te oprește acolo !!!
Gheorghe Popescu pe 05 Decembrie 2022, 11:24
#2
ASTA-I NIVELUL CELOR DIN psd
Bai,"Ionescule",nu te-ai saturat de atata lins?Ai inebunit de tot cu postarile astea cretine care iti arata nivelul de pregatire,inteligenta si educatie.Ia-i acasa pe Cuclea si pe toate slugile lui Dragnea,impreuna cu consilierii tradatori,ca tare-ti mai place sa dai limbi.Pai,cum sa-l tradeze pe Dragnea,un hot ticalos,cand stie ca dupa urma lui a parvenit si a ajuns in fruntea bucatelor.Nu,el doar a stat in genunchi,a lins si a facut numai ceea ce i s-a ordonat.Cu totii niste sarantoci,intrati in politica rupti in fund,iar azi plini de aroganta si multe beneficii,si care ne rad in spate dupa alegeri.Imi aduc aminte de ceea ce spunea cineva despre zicerile lui Dragnea.*...daca propun un cap de porc pentru functia de primar,deputat,senator,ala va iesi*.Sii,uite dorinta cu propunerea indeplinita.Caractere mari specimenele asta,nu?Nu scapi nicio ocazie de a ne arata cangrena si duhoarea din familia si din jurul unui mare infractor dovedit,si prea putin pedepsit,deocamdata.
Vasile Ionescu pe 05 Decembrie 2022, 07:12
#1
Om de onoare primarul
Dl Culea primarul a fost un om de onoare și nu l-a trădat pe Liviu Dragnea,și nu l-a dezinformat așa c a făcut-o varul sau Ilie dragne,împreuna cu fiul sau stefanel .om cu mare caracter acest primar .Alături de cei care l-a prostit pe livache a fost siputineanu,pe care Emil lungu l-a avertizat unanui 2014 (Septembrie) și 2015 (sfirsitul Luni Ianuarie),ca fiul lui Dragnea este timpit rău de tot și ca trebuie sa-l scoată dim afacer,cit și pe Ilie dragne. Dar pe putineanu l-a durut in p**a.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.