Fleancu Marius Aurelian, ofiterul de politie milionar, a fost condamnat la 4 ani si 3 luni de inchisoare

28 Noiembrie 2022, 20:15 | 4402 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Fleancu

In declaratia de avere din 2020 este trecut domiciliu in Turnu Magurele.

Marius Aurelian Fleancu, ofiţer de poliţie judiciară, a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti, la 4 ani şi 3 luni închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că a primit 1,1 milioane de euro de la un om de afaceri, ca mită pentru a-l ajuta pe acesta la clasarea unui dosar în care era cercetat pentru înşelăciune.

Citeste si: Fleancu Marius Aurelian - ofiter de Politie din Turnu Magurele - prins cu o mita record.

Poliţistul luase la instanţa de fond (Tribunalul Bucureşti) o condamnare de 5 ani şi 10 luni închisoare pentru luare de mită, trafic de influenţă şi permiterea accesului unei persoane neautorizate la informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, însă la judecarea apelului, Curtea de Apel București a decis să-i reducă pedeapsa la 4 ani şi 3 luni.

În plus, Marius Aurelian Fleancu nu are voie să mai ocupe funcţia de poliţist pe o perioadă de cinci ani, după ce iese din închisoare.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi un complice al poliţistului, Cristian-Nicolae Ploaie, care a primit 3 ani şi 8 luni închisoare cu executare.

Conform actului de acuzare al DNA, în perioada februarie – aprilie 2020, Marius Aurelian Fleancu era ofiţer de poliţie judiciară în cadrul IGPR – Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, fiind delegat la Parchetul General pentru a participa la o anchetă într-un dosar în care omul de afaceri Bogdan Savin, proprietarul grupului de firme Ager, era cercetat pentru înşelăciune.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
bombonel pe 02 Decembrie 2022, 16:44
#4
karma
Si cand te gandesti ca la unii le-a iesit......
Zizi pe 29 Noiembrie 2022, 18:11
#3
xxss
Fiecare pădure cu uscaturile sale dar dacă ii ieșea..., o punea rău de tot !
Mihai G pe 29 Noiembrie 2022, 12:45
#2
OFITER DE POLITIE JUDICIARA
Mai,oameni buni,va dati seama despre cine vorbim?Auzi,*politist milionar la judiciar*.Astia nu mai au frica,limite si demnitate.Atunci ce pretentii sa mai ai la niste interlopi,la unii infractori din minoritatea rroma,daca cei ce reprezinta institutii inalte ale Statului Roman se dedau la astfel de fapte cu grad infractional extrem de ridicat?Si auzi decizie,*nu mai are voi sa ocupe functia de politist timp de 5(cinci ani) dupa ce iese din inchisoare.Mai,astia au inebunit de tot?Nu,afara definitiv din sistem,fara vechime si pensie de serviciu,exact ca in SUA.Numai asa se va da un exemplu in intreg MAI si alte institutii ale statului.Altfel vom vedea niste judecatori si proc*rori care impart prada furata de catre hoti pentru reducerea pedepsei.Asta-i tara normala,cu dorinta de a intra si integra in toate structurile europene?
Fane sticlărie pe 29 Noiembrie 2022, 08:09
#1
Fapte
Duminica seara la un post de televiziune,Dragnea a spus ca a fost la insamitat împreuna cu fiul sau Bombonelul,Dacă in urma însămânțărilor făcute,recolta va ieși calitativ cum a ieșit fiul lui Dragnea,atunci NUTRElo va fi un faliment total .Adică acest copil al lui Dragnea a distrus totul

Pe ce a pus mina (Dragnea Liviu nu are mina buna la însămânțările )Fiul lui Dragnea a tăiat cotele de carne de la ferma salcia, ca sa-și cumpere mașini de lux și lenjerie intimă pentru fosta soție. Directoarea economică de la ferma salcia,ascundea aceste facturi și plățile făcute pentru aceste achiziții,dar o persoana din contabilitate,le făcea fotocopii,și acestea ajungeau la Emil lungu și la fostul director.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.