Se ingroasa gluma! Pe langa hidrocentrala de la Islaz, guvernantii vor sa faca si pe Dunare

28 Noiembrie 2022, 08:37 | 1122 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Hidrocentrala

Pana acum au zis de cate una, pe rand, acum de amandoua.

Ce-o sa fie, ce-o sa fie, o sa fie o hidrominciuna gogonata cu pompaj in apropiere de campaniile electorale. In 2024 vor fi toate alegerile posibile. 

De ce nu vin cu una si pe Calmatui, tot prin pompaj?! Pe Dunare si Olt sunt fumate. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ion pe 01 Decembrie 2022, 14:55
#5
Ooooff,iar comentati cu capul tulbure si plin de gaze
Mai,carligul uterului,cu hotii,prostii si mincinosii astia nu poti fi decat ironic.Daca tu te-ai oparit cu privire la postarea mea,lasa paharul si uita-te mai bine la ceea ce s-a promis timp de 32 de ani,si ce s-a realizat pana azi.Si cam cati bani s-au cheltuit de catre diriguitorii Primariei Turnu Magurele,ai CJ Teleorman si ai parlamentului si ai guvernelor trecute si actuale.Asta daca vrei sa vezi adevarata dimensiune a minciunii si a prostelii pe care ne-au aruncat-o cei ce ne conduc de atata amar de ani.Iar daca vrei polemica cu jigniri,sa stii ca meciul tau cu mine l-ai pierdut din start.
Fane Cârlig pe 29 Noiembrie 2022, 21:17
#4
Lui Ion
Ar fi indicat să-l facă, să fie căcat destul, că văd că-ți place să mănânci căcat la greu.
Ion pe 28 Noiembrie 2022, 13:21
#3
Ne invadează hidrocentralele
Pe canalul de căcat când se face una
Chinezul NAI SA AI pe 28 Noiembrie 2022, 09:53
#2
Oare ne mai facem bine vreodata?!
Cuuuum,si pe paraiasul Oltului mic(SAI) nu se face macar una?Cata lipsa de viziune si pregatire.Cu ocazia asta se va pierde o mare oportunitate de creare a unei mari capacitati de producere a energiei ce poate salva Romania.S-a repus pe tapetul cu prosteala si promisiunile mincinoase aceeasi perdea de fum marca Dragnea?Hai,lasati,nu va mai agitati degeaba,ca ne transmite UE ca in zona a aparut un noua specie de gandac de bucatarie openspace,care traieste in tufis uscat,pe cale de disparitie,si orice investitie din zona noastra va lua calea uitarii.Iar locul hidrocentralelor va fii luat de niste buruieni si parloage ce nu s-au mai vazut in intreaga Europa.Ce spuneti,care dintre astea e mai probabila?Bine,se va cheltui si o suma imensa pe niste tampite studii de pre si fezabilitate.
Petrica pe 28 Noiembrie 2022, 09:03
#1
Se va hidrocentrala și la cirlomanu,iar constructorul va fi noul teldrum cu noua acționară DNA panaitov.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.