Video Un patri(h)ot a facut pipi contra vantului

27 Noiembrie 2022, 21:23 | 983 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Badalau

Baronul PSD Niculae Bădălău a fost reținut duminică seara, după ce a fost audiat la DNA într-un dosar de corupție, conform surselor G4Media. Potrivit informațiilor G4Media, sunt investigate fapte de dare de mită și trafic de influență. În dosar, procurorii investighează un presupus lobby pentru companiile pe care le dețin copiii săi. Nici Niculae Bădălău, nici fiul său Gabriel Bădălău nu au răspuns, până în acest moment, solicitărilor G4Media de a transmite un punct de vedere.

  • În datele de 09.08.2022 și 19.11.2022, Bădălău Niculae i-ar fi pretins unui primar de comună să atribuie un contract de reabilitare sistem de alimentare cu apă potabilă, estimat la valoarea de 7.071.925 lei fără TVA, unei societăți administrate de o rudă a acestuia, lăsând să se creadă că are influență asupra unei persoane din conducerea Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.), pe care ar fi promis că o va determina să asigure finanțarea a două proiecte depuse la această instituție de către primăria respectivă.
  • Mai mult >> de la sursa

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Mădălina Cristea pe 28 Noiembrie 2022, 11:20
#5
Hai ca- i bună!
Badalau sta la bulău! Și poate or urma și alții...
Legea sfidata de catre politicieni pe 28 Noiembrie 2022, 09:30
#4
Romania,tara unde hotia e virtute
Inca un PSD-ist de frunte prins cu muscoiul pe palaria de politician.Fara dovezi solide pentru justificarea intregii averi,confiscarea totala a averii,plus pedapsa maxima in urma furtului,a traficului de influenta si a evaziunii facute de catre un*demnitar*,intrat in politica sarac si necunoscut,azi putred de bogat.Nu vi se pare ca acest caz seamana izibitor cu majoritatea celor de care sunt acuzati tot mai multi politicieni,fie ei parlamentari,ministrii,generali,sefi din armata si politie,sefi de consilii judetene,primari,prefecti si alti slujitori ai statului?Asta e tara in care traim si unde vedem o justitie care i-a lasat atatia ani sa stranga si sa fure tot ce au azi,mai mult ascuns decat la vedere.Despre TelDrum,nimic,nimic,s-au terminat descoperirile faptelor unor si mai mari hoti?!Nu cred ca vom mai iesi din mocirla in care ne-au adus acesti criminali tradatori si distrugatori de tara si neam.Treziti-va,anul 2024 e foarte aproape!
Feliz Livia pe 28 Noiembrie 2022, 08:43
#3
Urmează
Vor fi controale de la l

Parchet la noul Teldrum la doamna mery panaitova,persoana Adulată și iubita de Petre de la fostul teldrum,făcându-l-l gelos pe simionescu vitamina. C.
Bășilă de Bolintin pe 27 Noiembrie 2022, 21:55
#2
Paliu și acordeoane
Balalau băiatul mami

Ți-a mincat Primarul bani

Și ai lăsat tutele la nani (ani)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.