E ceva putred la Garda de Mediu Teleorman! In 2018 gradul de umplere al celulei 1 de la Mavrodin era de 92%, iar in 2022 a ajuns la 95%

23 Noiembrie 2022, 16:36 | 679 | 1
Mavrodin
Car Universal

E ceva putred la Garda de Mediu Teleorman! In 2018 gradul de umplere al celulei 1 de la Mavrodin era de 92%, iar in 2022 a ajuns la 95%, conform celor declarate seara intr-un interviu, de catre Dana Banu la Antena 3 Alexandria!

Intrucit depozitul opereaza din 2013, insemna ca in 6 ani a ajuns la 92%, apoi in urmatorii 4 ani a mai crescut cu 3%!
E ceva putred in Teleorman, atit la Garda de Mediu, cit si la depozit, dar la depozit e normal, ca asta e obiectul muncii!
Legislatia de mediu spune ca trebuie construita o celule noua, cind cea veche ajunge la 75% grad de umplere. Ea spune, ea aude (legislatia)!
E rost de DNA! Si nu roast de iUmor, ci rost de fript ceva corupti!

1 comentariu Comentează

 • #1
  Feliz natal din Brazilia născut la Gratia pe 23 Noiembrie 2022, 19:31
  Prietenii primarului
  De aceasta


  De groapa de la Mavrodin se va ocupa urmașii lui Dragnea,,cei din cea mai rămas din teldrum (Nicoleta pene pitis)
  Ștefan Dragnea c. Fără gina de la Ploiești
  Ilie dragne,(persoana care l-a mințit cel mai mult pe Dragnea ,cu privire la fiul sau,spunându-i ca este băiat bun,dar el a fost o lepra)
  Putineanu Mihai,pe care Emil lungu l-a informat ca fiul sau și Ilie dragne,alături de Elena CRISTEA sunt cretinii și ca îl vor distruge.


Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.