Dana Banu - fetita cu chibriturile, de Liviu Nicolae Dragnea

22 Noiembrie 2022, 12:28 | 1631 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Chibrit

Video A fost odata o fetita care aducea apa cu sacaua in comuna Islaz si apa cu cana, de la robinet, in Municipiul Turnu-Măgurele, la seful ei domn Presedinte LND!

Pentru ca era asa de buna cu apa, a fost promovata sefa cu mediul inconjurator. Apoi sefa cu turismul la Belina in ospetie, sectia folcloriste!
Apoi a plecat in pribegie, caci Galben Imparat a ajuns sa conduca regatul si Rosu Liviuta la bulau. Pribegie, adica din nou carat apa, dar lui Pitigoiul Cuclea, pentru trezia de dupa betie!

Mai nou e fetita cu chibritele de la Mavrodin, caci se incalzeste cu gindul ca, oamenii adusi de Rosu Liviuta nu trebuie deranjati, cind se joaca cu focul pe linga gunoaie, ca sa faca loc la alte gunoie!
Se zice ca ''nu arde foc in paie ude''! Ete ca la Mavrodin se poate, chiar cind ploua!!!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Licu Sindile pe 23 Noiembrie 2022, 13:14
#4
AVEM CEEA CE MERITAM
Doua c*rwe,una feminina si alta masculina.Prea multi incapabili si slugi ale PSD ramasi in functii publice dupa ce infractorul suprem a iesit DEFINITIV din politica de rahat damboviteana.Cine-i opreste de decidentii si conducatorii actuali sa faca ordine si sa c*rete institutiile statului de tot felul de paraziti si de incapabili complici cu infractorii?Cine se aseamana se aduna.
Cici și feliz pe 22 Noiembrie 2022, 17:54
#3
Primărie de frontiera
Oamenii deștepți ca la turnu Măgurele nu veți găsi nicaeri in România .A fost Dragnea care trebuia sa fie președintele României,dar cei din jur sau,Ștefan Dragnea,Ilie Dragne,Petre pene pitis,putineanu l-au prostit și futut igura și a stat ca prostul la Rahova,iar pe ei i-au durut in sula și au trăit ca Bașkanii.
Adi pe 22 Noiembrie 2022, 15:39
#2
A
Am trecut prin Carlomanu, am vazut laietii ca ardeau deseuri de plastic si am sunat la garda de mediu. Mi s-a spus ca trebuie sa fac o sesizare pe mail si ca se vor ocupa ei peste cateva zile (probabil dupa ce ardeau aia toate cablurile). Cand m-am intors, dupa 30 de minute, toate foc*rile erau stinse si ti**nii erau la sosea. Concluzia, astia sunt mana in mana. Votati PSD. Veti muri asfixiati.
Ypse pe 22 Noiembrie 2022, 15:24
#1
Postacului (Claudiu Cracea)
Între timp Ducele de galben și Împăratul de roșu au pus-o de o alianță de căcăniu. Claudiule, esti penibil!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.