Micii crescatori de animale: ”Ne-am săturat să dăm animalele samsarilor pe nimic!”

18 Noiembrie 2022, 06:40 | 762 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ferma

Fermierii cer abatoare sau centre de colectare, puncte fixe de unde să le fie ridicate animalele, în județele în care activează, în contextul în care crescătorii de animale se confruntă cu grave probleme în ceea ce privește valorificarea efectivelor.

Fie că este vorba despre bovine sau ovine, fermierii spun că abatoarele sunt foarte puține, de regulă departe de casă și se văd nevoiți să vândă animalele samsarilor, care le achiziționează la jumătate de preț.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Feliz prietenul lui culci a pe 18 Noiembrie 2022, 12:29
#1
Abatoare
Exista abator la Salcia,dar prostul de copll a lui Dragnea l-a distrus,la fel cum l-a distrus și pe Liviu Dragnea,tatal sau făcând lucruri pe care nimeni nu le înțelegeau..Atita poate acest individ.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.