Emil Ciorobescu: Emil Stanimir - cica politist-doctor?! Realitatea - sluga penalilor. Rechizitoriul Teldrum

14 Noiembrie 2022, 09:00 | 2360 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Stanimir

Cum se făceau schimbări în poliție

Un alt episod interesant este relatat de Iulian Ciorobescu, șef al IPJ Teleorman în mai 2012. ”În acea zi, fostul meu adjunct, Stănimir Emil, a venit la mine și mi-a solicitat să merg cu el deoarece Fișcuci (Marian Fișcuci – primul director al Tel Drum după privatizare, apoi director Proinvest, o altă firmă din cadrul grupului – n.r.) și Simionescu (Adrian Simionescu – fost parlamentar PSD de Teleorman – n.r.) vor să se întâlnească cu mine să purtăm o discuție.

Am fost de acord și am mers la Proinvest unde cei doi mi-au spus că se vor schimba lucrurile în țară, ei fiind implicați în campania electorală în calitate de membri PSD, mi-au sugerat să nu mai discut cu Nițulescu Teodor (fost lider al PSD Teleorman înainte de Liviu Dragnea – n.r.) și m-au întrebat dacă pot să îi ajut.

Eu le-am spus că nu doresc să fie implicată poliția în campania electorală. S-a încheiat discuția, iar la câteva zile am fost chemat de Petre Tobă (șeful Poliției Române la acea dată – n.r.) și schimbat din funcție. La acea vreme aveam funcția de șef al IPJ Teleorman. Domnul Tobă mi-a spus că nu are ce să îmi reproșeze, dar că trebuie să fac un pas în spate și am făcut un raport de schimbare a funcției, din motive personale, și am fost trecut pe funcția de șef al poliției Alexandria”, a declarat fostul șef al IPJ Teleorman, Iulian Ciorobescu, la DNA.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Un inginer pe 19 Noiembrie 2022, 19:35
#10
Dacă ești prost, prost rămâi
Îți pare rău ca e bine?
Un inginer pe 19 Noiembrie 2022, 19:31
#9
Dacă ești prost, prost rămâi
Stanimir, ăla prost, negociază pentru E mag, niște hale in Ungaria. Chiar nu are E mag ul pe altcineva, adică un inteligent de pe site? Un cuc mic, un cormoran, un politician, un ceva? Face ti electronică. Facultate
nepotu costel pe 17 Noiembrie 2022, 20:01
#8
completare
emilache stanimir un milog politic si o duce si acum bine si cu doamna lui e ok,
Boss pe 15 Noiembrie 2022, 18:08
#7
din Alexandria
Pe vremea lui Stanimir, politia teleormaneana a ajuns la cel mai înalt grad de subordonare politică. Apoi s-a continuat, însă nu chiar asa pe față și în primii ani ai lui Dumitrașcu, de fapt pina cind Dragnea a căzut.
Polițist pe 15 Noiembrie 2022, 06:18
#6
Cred
La Stanimir și Kuku, ordinele lui Dragnea ajungeau prin Mădălin sau naltarogu.
Cucu pe 14 Noiembrie 2022, 19:53
#5
Din pădure
Stanimire, mergi pe burta, joc de glezne, tu ești doctor ? Naltarogu știe totul despre tine, poate vorbește...
Scandalache pe 14 Noiembrie 2022, 19:29
#4
Claudia
În poza de mai sus sunt 2 hahalere, numiți politic, fără tangenta cu poliția. Poate studiază cineva si teza de doctorat a lui Stanimir, asta a fost anchetat și în cazul diplomelor false obținute la facultatea din Alexandria. Apoi brusc apare cu doctoratul luat.
Stan pe 14 Noiembrie 2022, 15:48
#3
Ipj
Ciorobescule,cu**a PDL tu la cit de prost ești nici nu știi cum ai ajuns acolo.Tu și zdreanta aia de orbesteanu.numai rau ati facut politistilor din subordine. Tot ipj ul știe.
Iulian și Relu pe 14 Noiembrie 2022, 12:03
#2
Stanomir
Stanomir a fost prieten și cu ianculescu Iulia,actual director DSV Teleorman alt trădător din psd s-a făcut sluga PNL
ion pe 14 Noiembrie 2022, 11:49
#1
un je**s.
Minte,politic a fost ridicat,politic a fost dat jos.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.