Umor negru - Turnu Magurele - mortii sunt dusi la cinema (fostul Turris)

11 Noiembrie 2022, 21:38 | 1957 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Capela Cinema Turris

Doar mortii mai au norocul sa mearga la un cinematograf in Turnu Magurele.

Turnu e mort - Fostul cinematograf Turris e transformat in capela.

Dragnea scotea mortii la votare, Cuclea ii duce la film.

Nu e umor negru, din pacate, asta e realitatea. Acolo ar trebui sa fie un spatiu pentru timpul liber al copiilor sau ei trebuie sa mearga in carciumi?! 

Clic pe foto: Capela Cinema Turris

 

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
j**uri pe 12 Noiembrie 2022, 12:20
#6
infect
E sub orice critica, ca locatarii, din blocul in care a fost vechiul CINEMA TURRIS, sa vada, in aproape fiecare zi, morti! Cui ii place sa vada morti, sa fie in fiecare zi niste morti, probabil, sub patul in care dorm! Mie mi se pare infricosator! URAT! NE-am smecherit, acum, ducem mortii la cinema, ca de facut nu putea sa l faca!
cc pe 12 Noiembrie 2022, 12:14
#5
Capela lui Cuclea
Numai un naiv ca acest primar,putea fi dus cu presul ca in respectiva locatie popii se intilnesc si o pun de cite o sedinta.Mai habarnistule de primar,cind ai stat 5 ani cu biserica inchisa,nu ai putut gindi si tu ca trebui construita si o capela!?Dracu a mai vazut,in biserica sa ai si mort si botez?Sau tu nu stii de cele care s au intimplat?Dute acasa primare,esti un expirat.
Spectator pe 11 Noiembrie 2022, 22:33
#4
Distracție gratis
Cei mai buc*roși cred că sunt locatarii din blocul cu "capela". A fost o idee genială a părintelui protopop. "Să vadă mortul" e una din plăcerile greu de ratat pentru băștinași. Sanepidul șî-a dat acordul? Voi care ați avut inițiativa pentru a face " capelă" intr-un spațiu în care mai sunt și locuințe ați avut vreun dram de minte? Cadavrele aduse acolo pot fi purtătoare de germeni ai unor boli transmisibile.
Jane și ileana pe 11 Noiembrie 2022, 22:03
#3
Cinema
După cinematograf urmează hotel turiss care a fost cumpărat de nasul lui Dragnea de la Pitești și apoi a ajuns la bomby. De la giuvarasti,.Cristina Mindroc a spus totul care s-a documentat din documentele ui Emil lungu. Simionescu tace după ce a omoruri o persoana. Și a scăpat cu ajutorul luidragnea și fostul proc*ror Popescu,care s-a destăinui unor persoane de la Romcip salcia ,actual ferma salci sau ferma de bomboane A lui stefanel Dragnea .
Dem. Caragea. pe 11 Noiembrie 2022, 21:52
#2
Copiii sunt mai practici.
Ei joaca fotbal pe iarba rasarita in parc si se catara cu bicicletele pe soclul Monumentului Independentei recent renovat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.