PSD - raiul hotilor, pedofililor si curvetului (feminin, dar si masculin)!

11 Noiembrie 2022, 14:57 | 1233 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Pedofil

Pedofilul Bleaja a predat "fizica" pina l-a ridicat politia de la catedra, caci directorii pesedisti ai scolilor din Zimnicea s-au facut ca ploua!
Presedinte CJ Teleorman d-l Belina Gadea il considera nevinovat si il asteapta la sedinte, pina va fi condamnat definitiv cu executare!
Liviu Dragnea a mers la Rahova din postura de parlamentar si presedinte PSD!
Deci, acest partid e mai mult grup infractional organizat decit organizatie politica! Asa ca trebuie desfiintat! S-au bagati la puscarie, pe loturi, ca asa la bucata dureaza cam mult!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
O sursa din primarie pe 15 Noiembrie 2022, 11:55
#2
la mai mare
Pai primaria si PSD este de mult un fief al pedofililor, autoritatile ar trebui sa sape mai mult pentru a intelege natura relatiilor dintre primar si pedofilii angajati la primarie, precum si natura acestora. Sa nu trecem cu vederea ca un alt suporter infocat al PSD, nimeini altul decat Dragut Ionel, are multiple condamnari pentru viol si pedofile, si totusi primaria il mentine in functie (fiind confidentul si omul de paza al primarului). Sa fie asta o altfel de relatie intre primar si violator, nu cumva se au la mana cu ceva care transcende intelegrea noastra profana? Chiar si unde lucrurile sunt clare Primaria doarme, pe principiul cainii latra, ursu merge. Pana cand autoritatile, de altfel profund viciate, vor lua masuri impotriva acestor mingicari de mana a doua si a mizeriilor pe care ei le fac sub stindardul politicii?
Fane Zimnicaru. pe 11 Noiembrie 2022, 17:55
#1
Autorului.
Esti suparat ca nu te-a regulat si pe tine?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.