Simtiti cum pute in Turnu Magurele?! Pute a mort.

09 Noiembrie 2022 | 1627 vizualizări | 3 comentarii
Turnu pute a mort
Turnu pute a mort

Miroase de te trazneste, dar Agentia de Mediu zice ca e bine! Doar ca, statiile de la puiernita si de la primarie nu mai functioneaza, deci n-are ce sa indice! 

Doar aia de la combinat, mai indica ceva, cind bate Dunaritul si ridica cenusa de pirita in aer, de zici ca e praful saharian!

Praful din oras si mirosul de rahat arabesc de la puienita nu se mai contabilizeaza, ultima persoana care stia sa manevreze instalatiile, avind un accident de masina, in vara, cind masina APM s-a facut fiare vechi!

 

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Carmen cea iubita de baron pe 11 Noiembrie 2022, 14:47
#3
Biletul roz cu,CNP pe el
Biletele roz pe care le trimitea Dragnea prin putineanu (puty -biletel) și trimitea mesaje,la fel ca cel din Teldrum,ajungeau la consilierul de taina al lui Dragnea,Emil Lungu,iar acesta le stoca la Ferma salcia,fosta Romcip,in biroul unei persoane din conducerea societăți .Aceasta persoan le citea,le memora apoi avea grija de ele. In anul 2015,aparasit societatea,,numai aceasta persoana știe unde sunt acuma aceste biletele roz.Greșeală cea mai mare a făcut-o cretinii lui sefu CNP,fiul sau Ștefan și Ilie Dragnea care l-au dorit plecat de acolo .Cristina de la hotel și simionescu cunosc mai multe informații .

Întrebare - ghjciti sexul acestei persoane ?
Romeo pe 10 Noiembrie 2022, 14:58
#2
Damf de prostie
Dar damful de prostie ce-l emană redacția turnucustiri nu se simte în oraș?
Puie pe 09 Noiembrie 2022, 17:20
#1
Monta
Poate de la atatia pensionari !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.