Politia s-a autosesizat in cazul pedofilului Cornel Bleaja!

08 Noiembrie 2022, 14:00 | 1763 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Bleaja

Faptul ca, familiile tinerelor hartuite sexual de maniacul sexual prof de fizica nu au depus plingeri si ca s-au facut presiuni de la virful PSD Teleorman, e de notorietate publica in Zimnicea!

Acest pedofil este fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Teleorman, deci bine infiltrat politic si cu pile si prieteni rosii de partid!

Sa speram, ca va fi arestat si condamnat in regim de urgenta, caci asa merita un nenorocit, care distruge vietile copiilor!

La puscarie Cornel Bleaja! La puscarie PSD!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Ion pe 08 Noiembrie 2022, 23:15
#1
Unu
Sa nu se sesizeze de pe fb seara trecuta la ferma vedetelor,economic,circulație, ordine publica,cam 80 de polițiști. Ușor cu pianul pe scări IGPR ! o seara frumoasa!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.