Accident mortal in comuna Lita

01 Noiembrie 2022, 11:37 | 5039 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Accident.

Printr-un apel la numărul unic de urgență 112, polițiștii turneni au fost sesizați cu privire la faptul că un accident de circulație, soldat cu victime omenești a avut loc pe drumul județean 546, în Teleorman.

”La fața locului s-au deplasat polițiștii, care în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 60 de ani, din localitatea Saelele, județul Teleorman, conducea un autoturism pe DJ 546, din direcția de deplasare Segarcea Vale către Turnu Măgurele, din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi acroșat un bărbat în vârstă de 72 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman”, informează biroul de presă al IPJ Teleorman. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
R pe 01 Noiembrie 2022, 19:18
#1
M
Aia din poza nu e căruța lui Lache costoraru ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.