Turnu Magurele - fum de-l tai cu cutitul. Asa sunt serile din anotimpul rece

31 Octombrie 2022, 20:33 | 1496 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Poluare

Saracia e mare si nu prea sunt solutii. Poti sa traiesti si in mama luxului, pana la primavara respiri aerul saracilor. Se baga orice pe foc. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Prostii mor de grija altora pe 01 Noiembrie 2022, 10:06
#4
Traiti in trecut si salbaticie,nemernicilor!
Mai ”saraKule”,dar incalzitule,prin asemenea postare nu ne arati decat gunoiul pe care-l ai tu in cap si pe care-l bagi in soba,primitivule!!!Si daca puti a fum,unde te speli,tot in lighian?Iar daca vrei sa ne arati cat de destept si plin de initiativa esti,de ce dracu nu te duci sa traiesti in padure ori pe camp,esti in mediul tau si se potriveste cu pregatirea si educatia ta?Dupa care,la anul,iesi din mizeria in care traiesti,mergi si votezi mandru,PSD,nu?Cainele moare de drum lung,iar tu de grija noastra.Voi sunteti aia bine spalati...pe creieri!
RTV pe 01 Noiembrie 2022, 05:38
#3
Dl politician
Sărăcia din turnu Măgurele este rezultatul politici lui Dragnea,simionescu și teldrum,culea primarul pitic,și fără minte,adică psd,PNL și PD-L .
Un sărak pe 01 Noiembrie 2022, 00:49
#2
Care are, are....
Sa ne belești p**a, noua, ăștia săraki.... Noi mai băgăm în sobe sau centrale (care are, are, nu e ca care n-are) una, alta și ne incalzim.... Sa vedem voi, restul, ăștia cu nasu* pe sus, cu gaze și c*rent.... Cu ce p**a mea plătiți facturile. Cu ce va încălziți? Va strangeți toți în jurul lumânării și, dacă e ger o și aprindeți ca Bula)?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.