Ginerele lui Ioan Niculae este singurul roman invitat la petrecerea lui Elon Musk

30 Octombrie 2022, 18:34 | 2337 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae

Românul care participă la mega petrecerea lui Elon Musk de la Bran de Halloween

Printre puținii români care participă alături de miliardarii planetei și vedete de talie mondială la petrecerea de Halloween de la Bran se află Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați oameni din România, fiind considerat de către foarte mulți oameni de business cel mai smart om din țară în domeniul crypto.

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
caramela pe 02 Februarie 2023, 11:03
#4
de ras
Domnule Ioan niculae, ai ajuns de rasul lumii cu taranca ta urata de la nasturelu. Ti-ai lasat o frumusete de femeie pentru cea mai urata cu**a a tarii. Daca tot vroiai sa divortezi macar sa iti fi luat o artista sau foto model, te-ai impiedicat de o analfabeta de la ntara, halal sa-ti fie. Faptul ca ti-a facut un baiat nu era ceva deosebit, mai ai unul caruia i-ai facut nunta acum cativa ani in jud. Giurgiu. De fala nu ai fost asa ca de ras esti pana vei muri.
. pe 30 Octombrie 2022, 19:46
#3
?!
Ghiță la Turnu se vorbește că tu mănânci căcat !
Ghiță pe 30 Octombrie 2022, 18:55
#2
Falsuri
La turnu Măgurele se vorbește ca Ștefan Dragnea este viitorul ginere a luo Nicolae .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.