Video Sa vezi si sa nu crezi! Doi liberali, Adrian Simionescu si Georgeta Simion, blocheaza activitatea bacului de la Turnu Magurele

28 Octombrie 2022, 16:10 | 1738 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Bacul Turnu Magurele

Activitatea administrativă este blocată de mai bine de un an la bacul de la Turnu Măgurele.

Adrian Simionescu și Georgeta Simion, cei doi liberali care au fost desemnați ca reprezentanți ai Consiliului Județean Teleorman, în Adunarea Generală a Asociaților, a societății care administrează bacul peste Dunăre nu s-au prezentat la ședințe.

Situația a fost prezentată consilierilor locali de directorul firmei care admistrează bacul.  Acesta a făcut apel la grupul liberal să și convingă reprezentanții, să-și respecte obligațiile sau să desemneze alte persoane, mai responsabile în AGA.

De la sursa: a3alexandria.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
. pe 28 Octombrie 2022, 17:52
#3
.
Năltărogu nu vrea servici ?
cc pe 28 Octombrie 2022, 17:12
#2
Ceva nu este c*rat la Bac
Eu cred ca au motive serioase in legatura cu activitatea Bac-lui,cei doi reprezentanti Pnl,de nu voteaza darile de seama si initiativele propuse de dl Bita.Profit,profit,dar daca activitatea de la Bac ar fi organizata mai bine,profitul ar fi unul mai mare.Directorul Bita,mai mult pe la Buc*resti,Dl Procopiescu,mai mult pe acasa,nasul primarului.Echipajul vasului,duce greul.Primarul se face ca ploua.Chefurile la pontonul lui Bita ii plac f.mult,este dus acasa cu masina primariei si soferul ii trage perna de sub c*r sa nu il vada cineva.



Tianu FANEL pe 28 Octombrie 2022, 17:04
#1
RTC
Pe simionescu nu-l lasă Tatiana de la Apa serv,care primește ordine de la Dragnea .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.