Crima tripla de la Turnu Magurele a avut loc in casa lui Gambor

28 Octombrie 2022, 10:24 | 2550 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Locuinta

Conform surselor noastre, Gambor e plecat in Olanda. Strada Livezilor, la cimitirul din cartierul Magurele, e renumita pentru gastile de hoti si alte ocupatii din lumea infractorilor.

Toate acestea se intampla pentru ca autoritatile nu-si fac datoria. Primaria si Politia tac deoarece sunt populate de infractori la fel ca infractorii.

Daca erau corecti, primarul si oamenii legii trebuiau sa reactioneze la fel ca oamenii normali, erau revoltati, isi faceau datoria si comunicau comunitatii cele intamplate. Pentru ei e normalitatea.

Trebuie sa stim ce se petrece langa noi. Procurorul Oancea a intrat pe fir. Tot el s-a ocupat si de accidentul mortal al senatorului Constantin Biciu. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Dan pe 29 Octombrie 2022, 14:33
#3
Pt asa zisul Cristi
Bai milițian prost (pleonasm ! ), bășit, unde scrie ma ca fata era însărcinată ? De unde sa știu eu lucru ăsta? Desigur ca tu știai, ca doar ți-ai tras mucii pe la fata locului. Vai mama voastră !
Cristi pe 29 Octombrie 2022, 11:04
#2
M.
Sunt 3 deoarece fata erea însărcinată cretinule
Dan pe 28 Octombrie 2022, 17:54
#1
corect
De la 2 văzui ca murira 3, mâine ori fi 4 ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.