Criminalul si victima au spart case impreuna

26 Octombrie 2022, 19:52 | 2997 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Victimele
Povestea, pe scurt:
Evelin, 24 de ani, locuieste in Vacaresti, dar e anturat cu mai multi golani. E prins baut la volan anul trecut si isi ia 8 luni de puscarie, cu amanare. Adica, daca mai face vreo nefacuta, merge la puscarie si pentru noua fapta, dar si alea 8 luni de a luat amanate.
Desi baiat relativ linistit, mai are scapari.
Ar fi lucrat in curtea unei batrane de la el din sat, unde a observat ca sunt mai multe fiare care pot fi valorificate la un centru de fier vechi.
La inceputul anului 2022 merge cu un baiat si cu David (19 ani) acolo, cu masina lui. Cei trei nu mai iau fiarele vechi, dar fura niste gaini pe care le transporta cu masina lui Evelin.
Sunt prinsi, iar David isi recunoaste vina si il da in gat si pe Evelin, desi Evelin neaga mereu si spune ca el a condus masina fara sa stie ca vor merge la furat, si ca din contra este suparat ca David i-a murdarit in masina de la gaini.
David si Evelin primesc arest la domiciliu care se incheie la inceputul verii, apoi sunt pusi ambii sub control judiciar. De la sursa: pagina Facebook - Alexandria, Teleorman, Romania, 2.0
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.