Dubla crima la Turnu Magurele - Doi tineri au fost ucisi cu bestialitate si apoi bagati in portbajaul unei masini si abandonati intr-o casa parasita

26 Octombrie 2022, 09:42 | 3237 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Crima

“În ziua de 25 octombrie, a. c., un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le- ar fi provocat leziuni cauzând decesul.

Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într- o casă de locuit părăsită.

Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lânga Trubunalul Teleorman”, transmite IPJ Teleorman.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
ANONIM! pe 26 Octombrie 2022, 21:19
#5
CASA VICTOR- CUIBUL TRAFICANTILOR..
LA CASA VICTOR SE VAND DROGURI, TRIST ESTE CA POLITI STIE TOT SI NU IA NICI O MASURA!
Vasiii pe 26 Octombrie 2022, 20:35
#4
Drogatii
Daca la Lita se fumeza Marihoana Hasis si se stie cine sunt si nu ii saltà
Florin pe 26 Octombrie 2022, 18:07
#3
Terifiant
Sunt vecin aici și este ceva de ne imaginat
Anonim pe 26 Octombrie 2022, 17:36
#2
Drogati
Subscriu!
E plin orasul de drogati pe 26 Octombrie 2022, 11:04
#1
Ce va mai mira?
Alo parintii,luati voi atitudine,ca politia doarme in ghete.E plin pe la terase de copii care consuma.Terasa lu victor ti**nu,clubul de la briza,parcarea de la kaufland si gratarele pe la diversi dubiosi care nu au cum sa justifice masinile scumpe.Da,drogurile sunt aduse atat de baietasii de bani gata cat si de militieni.cui i se pare exagerat comentariul sa se duca dracu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.