Laura Stoica - Mereu ma ridic. Turnu Magurele se ridica si se scutura de epoca Dragnea

23 Octombrie 2022, 11:47 | 1610 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Laura Stoica

S-a nascut la Alba Iulia intr-o zi de marti, 10 octombrie 1967. Primii ani i-a petrecut la Alba , apoi s-a mutat impreuna cu mama si cei doi fratiori mai mici, la Targoviste, orasul natal al parintilor.

Anii au trecut, a urmat scoala primara, generala si liceul la Targoviste. Tot aici, in ultimii ani de liceu, in paralel, a urmat si cursurile de canto clasic la Scoala Populara de Arte, cu profesorul Emil Niculescu. Dupa liceu s-a angajat la UPT TARGOVISTE, unde a lucrat un an.

A participat la Cantarea Romaniei din anii 80-89, si la multe festivaluri de muzica usoara. Primul festival a fost la Amara, in 1987, unde a luat premiul 2. Apoi au urmat Festivalul de la Ploiesti, Buzau, Deva, si altele, dupa care a inceput o perioada de turnee.

In anul 1990 era solista teatrului I.L. Caragiale din Ploiesti , cand a aflat ca se va tine preselectia pentru festivalul de la MAMAIA, in Bucuresti. Mai participase la preselectii si in anii 1987, 1988 si 1989, dar fara rezultat. De data asta a impresionat juriul si a trecut de preselectie fara probleme.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Mitică pe 25 Octombrie 2022, 07:06
#5
Lui Prună
De acord cu tine, dar hai să vedem mai departe de slogane. Liviu Dragnea va rămâne cetățean de onoare atât timp cât PSD va fi la putere în Turnu Măgurele. Ori, cum se poate schimba asta? Cu un Crăcea care a impus PSD-ști notorii pe listele PNL? Cu un Sergiu IOrdan - Valizucă, ce nu a reușit să umple lista conșilierilor locali? HAUR? Mă lași? PMP și Murex erau deja cunoscuți pe mâna cui merg.
Nicu Iorga. pe 24 Octombrie 2022, 08:12
#4
Ajunge!
Sa va ia DRACUL cu dragnea al vostru! Inghititi odata CACATUL acesta pe care il mestecati zilnic in gura!
Pruna pe 23 Octombrie 2022, 19:41
#3
Dragnea
ȚINEȚI L CETĂȚEAN DE ONOARE!
Tianu fanica pe 23 Octombrie 2022, 12:44
#2
Confiscare
Nu va faceți griji lui Dragnea,fiului sau și a celor laptop care dețin bunuri furate de Dragnea. Vor fi confiscate incepind de anul viitor .Se știu toate persoanel și Longini serbanestilor. Care dețin astfel de bunuri .Banii confiscării vor fi folosiți in industria de Apa,canal .aparare,agricultura și pentru fabricii de bomboane .
Mariana Nitu. pe 23 Octombrie 2022, 12:39
#1
Dar stirea de Turnu care este???
Toata admiratia pentru LAURA STOICA (dar pe care n-am mai auzit-o de mult, acum este epoca manelelor), dar ce treaba are cu Turnu Magurele?! Nu-mi amintesc sa fi cantat vreodata prin "metropola" noastra.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.