S-a intors lumea cu curul in sus: Hotii fura de la Politie!

22 Octombrie 2022, 15:10 | 1654 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia

Politia nu mai aresteaza betivii care se suie la volan, ba chiar ii lasa sa faca raid-sharing cu masina din dotare!

Mort de beat, dar mai destept decit politistii din Sibiu, un tinar a plecat cu masina Politiei Rutiere prin oras, a oprit masini in trafic, a dat "amenzi" , le-a incasat si apoi le-a jucat la pacanele!

Citeste si: DIN (PRE) PUȚUL GÂNDIRII LUI PAUL STĂNESCU

Se zice ca din betie te mai trezesti, dar din prostie niciodata!

Rugam onorata instanta sa nu il condamne , iar pe d-l Bode sa il angajeze, ca ,,reursa externa"!. In fond omul a procedat ca un politist adevarat, deci are stofa...

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Jak pe 23 Octombrie 2022, 15:59
#2
Nepăsare,indolenta
Pe ăștia de la Turnu ii fura și pe ei.
Cine ne apără de...milițieni?! pe 23 Octombrie 2022, 10:17
#1
DACĂ ASTA MAI E POLITIE...?!
După ce am văzut in media cum încă se mai iau permisele de conducere,asta nu este decât o continuare firească a lucrurilor.Săracii de ei,milițienii își completează salariile micuțe în așteptarea ieșirii la pensie pe la 45 de ani.Sunt tare c*rios ce va urma,legat de activitatea și serviciul pe care-l desfășoară Poliția Rutieră din România.Probabil că,în c*rând,nu vom mai putea conduce decât fără permis și nu fără a fi consumat o cantitate semnificativă de alcool,controlați de niște habarniști intrați în MAI din sursă externă.Bineânțeles,numai cu o mașină furată,neânmatriculată și fără ca ea să corespundă din punct de vedere tehnic.Asta e România,fraților,o țară în care fiecare face ce vrea,iar Poliția lucrează pe principiul interlopilor,totul împotriva legii și numai împreună cu infractorii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.