Aeroportul lui Dragnea, construit intre Turnu Magurele si Crangu: Un tanar de 19 ani, aflat la mansa unui Bembeu 777, a incercat sa zboare intr-un pom

16 Octombrie 2022, 05:50 | 2274 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Aeroport

Marele carmaci a promis si a si facut un aeroport in Teleorman. Nu e aeroport clasic, e doar o pista. Nu e nici pista clasica, e o sosea denivelata si copaci pe margine.

Pista a fost adusa in halul asta de catre avioanele Hercules incarcate cu nisip si cereale. Autoritatile stiu despre ce e vorba, dar nu vorbesc pentru ca au gura plina cu spaga si nu e frumos sa vorbesti. 

De cateva saptamani au inceput lucrarile la pista aeroportului. Sa vezi cand o fi gata aeroportul Turnu - Alexandria

„Polițiștii din municipiul Turnu Măgurele au depistat în seara zilei de 14 Octombrie a.c., un tânăr in vârstă de 19 ani din localitate care conducea un autoturism pe D.N.52, între localitățile Crângu și Turnu Măgurele. Aparatul radar a înregistrat o viteză de 197 km/h, cu 127 km/h peste limita legală. Bărbatul a fost sancționat contravențional, totodată fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioadă de 120 de zile”, a transmis biroul de presă al IPJ Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Eu pe 17 Octombrie 2022, 21:29
#6
Șoferul smerenie
Pe DN trebuie respectate limitele de viteza.In Buc*rești pe bulevarde NU.ei din Buc*rești au regim preferențial mai ales odraslele Parlamentarilor, Ministerilor, Ordonanței de la Cotroceni,SRI,SIE, etc.platiti din banii publici (ei sunt învățați decât să consume și să nu producă decât prejudiciu țări)...

Pe bulevardele din Buc*rești se circulă cu viteză de peste 150Km/oră ...(tovarăși milițieni)

Lăsați locul tinerilor fara șpagă la profesor influența la promovare și aducerea copiilor voștri in sistemul vostru..
Cristiță pe 17 Octombrie 2022, 08:22
#5
Postare de căcat
Ce plm mai vorbiți de Teldrum? E istorie! Firma mea este noul Teldrum, doar sunt liberal de nădejde, ce plm, proștilor! Voi mestecați în continuare căcatul Teldrum, și nu mai băgați de seamă cum vă jupoaie alții, cu patalama de partid la putere. Dragnea deja este istorie, este cadavru politic, până și licheaua lui de nădejde - Codrin Ștefănescu -, i-a tras-o. Lua el caimacul politic al măscăriciului de Simion? Hai c-am văzut-o și pe asta! Dragnea naționalistu'! Români, noi nu ne vindem țara străinilor! Lăsați s-o furăm noi!
baa pe 16 Octombrie 2022, 23:52
#4
ce req
avea 97 km peste limita legala cool hmm cool hmm cool hmmsmecher fero nene.
John pe 16 Octombrie 2022, 20:59
#3
Incepator
Posibil ca acest mic Schumacher să fie începător, având doar 19 ani. Părerea mea că este un "bombardier" mic și fără creier, puțin retardat...

Potrivit articolului 50 din OUG 195/2002, până capătă experiență, adică după ce trec 12 luni de la obținerea permisului de conducere, șoferii începători care circulă prin afara localității, trebuie să aibă o viteză mai mică decât a celorlalți șoferi, cu 20 km/h, în funcție de categoria de drum pe care se află. Iată așadar care sunt limitele de viteză pentru șoferii începători:



pe autostradă, șoferii începători nu au voie să depășească viteza de 110 km/h

pe drumurile naționale, din afara localității, șoferii începători trebuie să respecte o limită de viteză de 70 km/h.
Eu pe 16 Octombrie 2022, 14:16
#2
Eroare
Pe drumuri europene,expres si nationale limita este de 100km/ora

Autostrada 130km/ora

Pe celalalte drumuri 90km/ora

Pt autovehiculele din categoria A si B.
Marinică drumaru pe 16 Octombrie 2022, 09:32
#1
Cu dosarul TELDRUM ce se mai aude?
Ce dracu a construit infractorul Dragnea timp de peste 20 de ani cât a păstorit și jupuit întreg jud.Teleorman?Niciuna dintre promisiunile mincinoase aruncate fără să clipescă nu și-au atins finalitatea.În județul în care a fost născut și a domnit SC TELDRUM SA,avem parte de cele mai proaste drumuri din România.Nu că prin alte zone a făcut ceva trainic și corect,că doar știm cum se câștigau licitațiile acelei firme mafiote.Toate s-au petrecut și încă se mai petrec lafel ca și la firma soră a unor alți infractori de pe la Constanța.Vă spune ceva numele POLARIS?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.