Video Muzica - Aurelian Andreescu - Dorul de Turnu Magurele

15 Octombrie 2022, 09:28 | 1784 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Aurelian Andreescu

Aurelian Andreescu (n. 12 mai 1942, București, România – d. 22 iulie 1986, Constanța, România) a fost un cântăreț român de muzică ușoară.

Aurelian Andreescu s-a născut în București, fiind fiul lui Spiridon Andreescu și al Mariei Andreescu. A fost căsătorit de două ori, cu Ana Ciumetti, în anul 1968 și cu Mariella Annie Dumitriu în anul 1976.

Aurelian Andreescu suferind de ciroză hepatică a murit la 44 de ani, în anul 1986, în urma unui infarct miocardic. Este înmormântat în cimitirul Ghencea din București.

Dorul (Vasile V. Vasilache / Gheorghe Valcu)

„Aurelian Andreescu a fost probabil cel mai valoros interpret pe care l-a avut muzica ușoară românească din timpul său, și nu numai. Cânta pentru satisfacția sa . Avea vocea tremolată, viguroasă, încânta publicul, pe care l-a iubit și respectat totdeauna. Era echilibrat și avea sufletul nobil.” - Temistocle Popa

„A fost cea mai valoroasă voce masculină a muzicii ușoare românești. Avea un timbru și o culoare a vocii inconfundabile. Era singurul cu adevărat - o voce.” —Titel Popovici

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gycu pe 15 Octombrie 2022, 18:12
#2
Dorul
La turnu Măgurele in timpul lui Dragnea și dimionescu a fost mare hoție iar acuma este dor de hoție deorece. Majoritatea capitalului (bani) sunt controlați de altcineva(lidle,Kaufland )
Copacul pe 15 Octombrie 2022, 10:25
#1
Un cântec frumos
Ar trebui difuzat zilnic, de mai multe ori, la postul local de radio ( dacă mai există acel post) din Turnu Măgurele. Ar trebui să fie auzit zilnic de " dușmanii care vor să-l culce la pământ ", în amintirea parcului care a fost. Copacii (in general natura) nu sunt iubiți prin acest "oras". Sunt priviți ca o sursă de bani, sau sunt tăiați și făcuți cadou în schimbul voturilor. Un copac tăiat oare câte voturi bronzate aduce ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.