Costin Lazar ataca dupa finalul meciului - "suntem norocosi ca avem ceva jucatori cu experienta veniti pe bani mai putin decat ar merita!"

08 Octombrie 2022, 20:22 | 1950 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Lazar
Declarație imediat după meci a antrenorului Costin Lazar:
“Acum un an si cateva luni am acceptat aceasta provocare, noul proiect Cetatea Turnu Magurele! Un proiect departe de casa, dar ca orice antrenor ambitios am zis DA!Am gasit un primar, un presedinte, sponsori si consiliul local deschisi ptr acest proiect! OBIECTIVUL a fost promovarea in primul an, in al doilea mentinerea in L3 si in al treilea an intrarea in Playoff! In aceasta vara am avut o intalnire legata de acest an, am dorit 5 jucatori cu experienta.Am adus doar 1 (Ionica). Avem echipa tanara fara experienta, copii cu calitate dar cu oscilatii si lipsa de incredere!Suntem in obiectivul Clubului si in momentul de fata! Ma doare insa sa vad ca ne transformam sub presiunea unui meci! In iarna vom trage linie si va ramane cine poate si cine vrea mai mult de la fotbal!Vor fi schimbari! In momentul de fata atat se poate! Vad ca sunt foarte multi specialisti ce scriu despre acest club (Ii invit personal pe toti 3 la mine in birou pentru a intelege foarte bine acest proiect si ce inseamna sa fii antrenor, pentru a fi mai aproape de obiectivitatea postarilor). Va asigur ca jucatorii nu au salarii mari! Jucatorii buni vin pe bani multi, suntem norocosi ca avem ceva jucatori cu experienta veniti pe bani mai putin decat ar merita! Astazi am intalnit un adversar net superior noua! Echipa are un moral scazut dupa aceste 2 infrangeri si trebuie sa ne revenim repede!”
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Miki Șpagă pe 14 Octombrie 2022, 10:24
#12
Pentru Coco, #3, 4 și alti autobagatori în seamă
Când era echipa lui Dragnea să promoveze nimeni dintre deontologii p...lii de aici nu zicea nici pis despre PSD. Ba mai mult, echipa parașutata aici de la Săcele devenise echipa orașului. Asta spre aducere aminte unora care azi se bat cu cărămida- cheptul lor de aramă ca sunt cu,,boborul" . Atunci lingeati în c..r pe aia de-i înjurați azi. 'vă-n guriță de moraliști!
Un fost sportiv pe 11 Octombrie 2022, 08:50
#11
8 pentru 9,cunoașterea e ceva mai mult
Continui să bați câmpii și să faci pe cunoscătorul.Despre care experiență în conducerea unui club vorbești.Ce a condus Țăpurică în afară de mașina personală?Prostul ăla de care ne spui tu nu știe nici să alerge,dar să mai facă ordine într-un club sportiv.
Mitica pe 10 Octombrie 2022, 21:31
#10
Stire
Conducerea lui Cetatea sa hotărât ca după fiecare înfrângere sa apară cu cate un contract de sponsorizare și cu câte o poza sa mai potolească prostimea. Ce mai faceți de saptamana viitoare ca a-ți terminat sponsorii!
Cunoscator pe 10 Octombrie 2022, 09:20
#9
Pt. Nr 8
Am si spus ca nu vreau sa întru în polemica cu nimeni,poate eu nu m am exprimat corect când am pronunțat numele Tapurica,dar în mintea mea nu m am referit la numele lui,ci la experienta lui din fotbal,a condus clubul atâția ani și din cauza experientei l au schimbat,vreau și eu sa știu cine sunt în consiliul de administrație,eu bănuiesc ca sunt oameni care nu au văzut um meci nici la TV.
Să primiți doar după fapte pe 09 Octombrie 2022, 20:28
#8
Pentru ”cunoscător”
Doar REZULTATELE pot ține în activitate o echipă,un antrenor,un consiliu de administrație al unui club,susținut de către niște sponsori și conducători responsabili,cunoscători adevărați ai fenomenului,nu o conducere aeriană a unei primării.Iar dacă ne pomenești de Țăpurică în fenomenul fotbal,înseamnă că nu te pricepi decât la hore și bătute de pe la nunți.Am stat atâția ani fără echipă de fotbal,când încă mai aveam sportivi și susținători adevărați,iar azi când orașul se prăbușește văzând cu ochii,tragem cu dinții de o echipă de fotbal plină de tot felul de ageamii care se cred buricul pământului în sport,când ei au fost scutiți prin școală de această activitate.Care este sportul făcut de pitic,ce pregătire are și ce rezultate?Dacă îl întrebi care este diferența dintre un portar și un vîrf,îți va spune că e doar de înălțime.Și mai au tupeul să vină la stadion printre suporteri slugarnici,numai așa ca să-i vadă lingușindu-se și să fie salutați cu”să trăiți” și ridicându-se în picioare.
Nicusor și gina pe 09 Octombrie 2022, 19:52
#7
2356,?!’kgdgjkll
Agrotrustul fost Dragnea -putineanu,acuma la Longinus de la Oltul lui stanescu,cu Tranzacție oculta pentru a-i salva societatea lui Dragnea,distrusă de stefanel fiul lui Dragnea și Ilie dragne..Agrotrustul lui Nicusor Mercedes împreuna. Cu gina Ignat i-au fraierit și prostit pe Petre pitis dela teldrum in achiziția de Mercedesuri,dar și pe Liviu Dragnea,care a stat la Rahova ca un mare bascan(prost) iAr ei cumpărau Mercedesuri pe rupte.
Pt. Primar pe 09 Octombrie 2022, 19:50
#6
Nu vrem echipă care sa ne toace banii!!!!
Se zvonește ca elevii vor trece sa învețe online odată cu venirea iernii pt ca primăria nu are bani sa achite gazul.Nu va este rușine????Cu această echipă se cheltuiesc f mulți bani publici și elevii vor sta acasă.RUSINEEEE!!!
necunoscator pe 09 Octombrie 2022, 16:23
#5
dar c*rios
de ce a cerut babadac buget de 450 000 euro ?!? sa spuna primaru cati bani lea dat si cat plateste lunar mancare la royal !!! ne tremura copii de frig an scoli nesimtitilor
Un cunoscător pe 09 Octombrie 2022, 09:21
#4
Pt coco
Bine spus coco!

Eu am doar o singura întrebare ca nu vreau sa întru în polemica cu nimeni . Sa nu ma înțelegeți greșit ca nu am interese ascunse ca alții. De ce au fost schimbați Tapurica și Eugen Strâmbu din Consiliul de administrație al clubului și de cine ?

SIGUR INCURCAU FETELE DE MASA ALE CELOR IMPLICATI IN TOCAREA BANULUI PUBLIC,SA NU MI SPUNANCINEVAVCA ACESTI DOI OAMENI NU SE PRICEP LA FOTBAL.
Coco pe 09 Octombrie 2022, 09:13
#3
Antrenor
1 Bai băiețel,dacă nu ți au adus jucători,de ce prietene ai acceptat sa ramai?

2 cum sa aduci jucători dacă matale nu ai antrenat la liga a 3 a,tu ai adus de la liga 4 a,ai adus de la ZIDURILE MORTII!

3 Sa te creadă cineva din ce bați câmpii pe aici, ridica mana sus și spune,nu sunt pregătit pt asa ceva,sa vina domne alt antrenor

4 în momentul când ne spui ca ai găsit președinte],primar și consiliul local,ești gata compromis prietene,nici unul din cei enumerați de matale nu se pricep la fenomenul asta,sunt purtători ilegali de agende . Erați puțin derutați de rezultate și va gândeați la promovare,dar nu ne ai atenționat și pe noi ca matale promovezi PRIMARUL .
Psd pe 08 Octombrie 2022, 21:28
#2
Sacalii roșii
Tu ești vinovatul principal, îmi aduci jucători de liga a treia bine,nu îmi aduci să nu ai pretenții!. Oricum se va retrage din campionat în pauza. Sursă sigura.
florin pe 08 Octombrie 2022, 20:36
#1
ALT ANTRENOR
ALT ANTRENOR
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.