Parcul fotovoltaic de la Turnu Magurele: Blue Sky Global are concurenta o firma vecina

07 Octombrie 2022, 19:19 | 2023 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Fotovoltaice

Blue Sky Global SRL din Timisoara era singura firma interesata de parcul fotovoltaic din livada dezafectata.

S.C. Build Man Solutions SRL (Arad si are un punct de lucru in Timisoara) invoca nerespectarea art. 311 din OUG nr. 57/2019 in sensul ca nu se respecta transparenta criteriilor de evaluare. Amandoua firmele au sediul la aceeasi adresa: Timisoara, strada Gheorghe Doja nr. 11 (Blue are 11 A).

Probabil ca firmele sunt surori si prin aceasta contestare se trage de timp pentru a rezolva anumite probleme.

Daca Danut Cuclea e suparat pe turneni si nu vrea sa le comunice date despre aceasta investitie, poate se indura fratele lui, Cuclea Valentin, care locuieste in judetul Timis. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Vuclea pe 08 Octombrie 2022, 10:01
#5
Mâncați rahat
Tot mâncați rahat, încă de la început... au fost câteva firme interesate, chiar au cumpărat caietele de sarcini. Ideea era ca nu puteau cei de la tm să-și facă joc*rile și erau înc*rcați de ceilalți. Nici pe departe faptul ca erau singurii.
Stroe Florin pe 08 Octombrie 2022, 09:38
#4
UN ORAȘ ÎN FALIMENT ȘI DISOLUȚIE
Totul se desfășoară conform intereselor personale ale celor ce ne conduc.Chiar nu se sesizează nicio instituție de control a Statului Român?Citim în fiecare zi tot felul de știri,informații,nemulțumiri,remarci disperate și posibile grave infracțiuni,atât despre activitățile din Spitalul Municipal Turnu Măgurele cât și de cele din Primăria Turnu Măgurele și societățile din subordinea ei.Cei din Administrația Locală a Orașului Turnu au prosperat mereu și încă o duc foarte bine,iar ceilalți cetățeni se confruntă cu din ce în ce mai multe probleme și neajunsuri.Orice om,chiar cu o vedere mai slabă sau cu un nivel de observarție ceva mai redus,observă cum orașul nu mai este demult acela care a fost odată,iar oamenii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de conducerea roșie a orașului.
Cornel pe 08 Octombrie 2022, 06:51
#3
Parc
Domnilor,am mai spus acum câteva zile și nu ma crezut nimeni,cine a dat întreținerea iluminatului public de la local urban la o firma privata din Timișoara, cine sunt patronii acestor firme ne panouri fotovoltaice și vine întrebarea sc*rta,de ce credeți ca a veni Grindeanu la Turnu?

Ma scuzați, ies din tura și nu mai am timp,zilele următoare vin cu alte întrebări!
danut pe 08 Octombrie 2022, 01:03
#2
asa pentru informare
build man solutions srl este detinuta de blue sky global srl. Miroase a manevra
Peralta pe 07 Octombrie 2022, 20:41
#1
Primărie fudula
Acest lucru aceasta investiție,nu se realiza dacă Dragnea avea puterea,dau era făcută cu multă șpagă,acuma turnu Măgurele este pierdut de Dragnea,și dimionescu,dar oricum Dragnea trebuia sa fie acuma președintele României,dar fiul sau și complici lui l-au futut in gura și l-au indobitocit și mințit .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.