Video Cele mai frumoase oi din Romania sunt ale unui teleormanean. Ciprian Stafie ii da lectii lui Becali sau Gigi e pistol cu apa pe langa Cipri din satul Florica, comuna Dracea

03 Octombrie 2022, 11:32 | 2000 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ciprian Stafie

Să-l ascultăm și să-i vedem oile, caprele și câinii. Ce putem să spunem noi despre un profesor de matematică care iubește oile.  E ceva ieșit din comun.

Ciprian Stafie este cunoscut în toată România. E plin net-ul de materiale cu animalele lui Ciprian Stafie din satul Florica. 

Batem putin campii - aceste oi o duc bine si sunt cunoscute in toata tara pentru ca sunt ingrijite de un profesor de matematica, oamenii prefera sa fie condusi de profesori de sport. 

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Felicitari pe 05 Octombrie 2022, 14:16
#1
Bravo lui
Felicitari Ciprian Stafie si sa iti mearga cat mai bine smile
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.