Caz socant - O fetita de 9 ani ar fi fost violata de un coleg de clasa

02 Octombrie 2022, 16:51 | 2167 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Viol Teleorman
 
UPDATE – Fetiţa a fost examinată medico-legal, iar medicul legist nu confirmă că aceasta a fost violată, au declarat pentru News.ro surse judiciare 
 
Aceleaşi surse au precizat că mama fetiţei a declarat în faţa poliţiştilor că vineri învăţătoarea i-a adus la cunoştinţă despre faptul că în toaleta şcolii, între fetiţă şi un coleg în vârstă tot de nouă ani ar fi avut loc un incident de natură sexuală, recomandându-i mamei să nu anunţe poliţia.
Duminică, în vizită la femeie a mers o mătuşă căreia mama i-a povestit ce s-a întâmplat, femeia decizând să sune la 112.

În ziua de 2 octombrie a.c., o persoană din localitatea Mârzăneşti, satul Teleormanu, judeţul Teleorman, a sesizat prin Sistemul Apel unic de Urgenţă 112 că nepoata ei, în vârstă de nouă ani, ar fi fost victima infracţiunii de viol.

A fost constituită echipa operativă de cercetare la faţa locului din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Alexandria, iar în urma verificărilor efectuate s-au stabilit următoarele: Incidentul semnalat ar fi avut loc în data de 27 septembrie a.c., în toaleta unităţii de învăţământ din localitatea Mârzăneşti”, informează Poliţia judeţeană Teleorman.

Oficialii Poliţiei precizează că au sesizate DGASPC Teleorman şi Inspectoratul Şcolar, iar fetiţa a fost transportată la o unitate medicală, pentru stabilirea situaţiei de fapt, împreună cu tutorele acesteia. Cercetările au loc în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "viol" , urmând a se propune soluţie legală, prin Parchet.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.