Gigi Becali plateste arenda de 2.433 kg la hectar. In Teleorman se da si 1.000 de kg din cauza cancerului Dragnea (lipsa concurentei)

01 Octombrie 2022, 08:49 | 1602 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Becali

In judetul Teleorman se ofera una dintre cele mai mici arende din tara. Din cauza lipsei concurentei cei care lucreaza pamanturile isi bat joc de batrani dupa principiul si asa nu pot sa-si lucreze pamantul.

Exista o intelegere penala intre asa-zisii fermieri. In Teleorman nu lucreaza oricine pamantul pentru ca mafia de partid nu ii da voie sau unde mai e cate unul de capul lui este atentionat sa nu dea mai mult la hectar.

Odata cu disparitia din peisaj a lui Dragnea, concurenta va duce la dezvoltarea judetului (e o chestiune care va evolua normal)

Licitația ADS pentru suprafața agricolă din județul Tulcea a avut un preț de pornire de 731 de kilograme de grâu pe an, în echivalent. Potrivit informațiilor Agrointeligența – AGROINTEL.RO, Becali a licitat direct și a oferit o arendă care să îi asigure victoria: 2.433 de kilograme la hectar pe an. Este una dintre cele mai mari arende pentru un contract de concesiune la terenurile ADS.

Arenda oferită de Gigi Becali este una dintre cele mai mari arende pentru un teren concesionat de la ADS. Recordul la arendă a fost stabilit tot săptămâna aceasta, pentru un teren de 1.344 de hectare agricole din Brăila, la care s-a câștigat licitația cu o arendă de 2.438 de kilograme de grâu pe an.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
ioan pe 04 Octombrie 2022, 10:51
#3
cartelul hotilor
Se va sparge si intelegerea ( cartelul ) arendasilor din Teleorman, hoti si corupti ! Pe baza acestei intelegeri ticaloase , arendasii s-au imbogatit, iar adevaratii proprietari sunt tot mai saraci ! Uitati-va ce palate si ce masini de lux au acesti arendasi , si va lamuriti !
Ion pe 02 Octombrie 2022, 07:02
#2
Arendas
Dacă citiți de ce Becali da 2200 la hectar nu mai aberați pe aici.

E normal sa liciteze pana la 2500,e normal sa se bata pentru suprafață respectiva,sa ai 80% irigabila nu prea te mai interesează cât dau cei de la liță, Segarcea sau islaz. Mai documentați-vă domnilor!
Bibi și puiu Ștefan pe 01 Octombrie 2022, 13:13
#1
Arenda
Dacă venea becali va dădea o sula in plus,dar mai bine cu Dragnea,deorece îl are pe stefanel Bombonel,și pe ce pune mina distruge,pe unde a trecut a distrus totul,in fruntea distrugerilor a fos tatal sau pe care l-a futut i gura,alături de Ilie dragne și l-au trimis la Rahova..cei doi au făcut parte din agenturile străine americane care l-au distrus pe Dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.