Dedeman la Alexandria! Cronica unei licitatii deja cistigate - invingator la puncte, prin neprezentare: D.D.Man!

29 Septembrie 2022, 05:40 | 3158 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Dedeman

Parcul Industrial din Alexandria s-a nascut mort la nastere, adica avorton, dar asa este, cind nas iti este Dragusin, care l-a facut la marginea patului cu fina, caci se stie, nasul vede macar in noaptea nuntii pasarica miresei! A iesit bietul de el, dupa chipul si asemanarea pesedeului: rosu la fata si deloc la minte!

Asa ca a fost dat in plasament la un arendas, contra arenda si voturi, doar s-o mai cultiva si el: adica griu, porumb, sorica, rapita, ca prea era pamint de flori!

In final se pare ca va fi adoptat de Fratii Paval de la Dedeman, deci va avea 2 tati si 200 de bone thailandeze!
Acu, daca smecheria cu caucioace italiene nu s-a legat, e buna si combinatia asta cu materiale de constructii, stiti ce zic!

Victor Dragusin

"Dedeman - magazin propriu, galerie comercială, 200 locuri de muncă la ALEXANDRIA
 
Am prezentat astăzi Consiliul Local, noua propunere a investitorului român Dedeman, de a cumpăra un teren din incinta Parcului Industrial pentru a dezvolta un magazin propriu și o galerie comercială la Alexandria, estimând 200 de locuri de muncă.
Propunerea fiind una importantă pentru municipiu, care va conduce la dezvoltarea zonei și care va genera efecte benefice în tot județul, voi demara procedurile legale necesare, iar vânzarea se va face prin LICITAȚIE PUBLICĂ.
Voi reveni cu detalii referitoare la acest proiect, în cel mai scurt timp posibil într-o conferință de presă, alături de conducerea PNL Teleorman si vă voi informa la fiecare pas legal parcurs."
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Preda Marin pe 29 Septembrie 2022, 18:42
#1
Partid furat cu Rafaeo și carmen Dan de la pontonul Belina
Livache și carmen Dan și mario Rateul a încercat sa fure un partid Politub PDSE si au dorit sa-l aducă la giuvarasti si sa-l pună pe stefane președinte,deorece sigur îl va distruge,deorece așa a făcut peste tot pe unde a trecut inclusiv pe la ferma salcia unde a lăsat oameni pe strada căci așa a fost educat si format,de familie .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.