Metrul lui Dragusin versus Ocaua lui Cuza!

26 Septembrie 2022 | 1302 vizualizări | 3 comentarii
Pista si trotuar
Pista si trotuar

,,Dorel" Dragusin - specialistul in demolari si asfaltari spatii verzi s-a apucat de reconstructie! In stilul lui, propriu, unde 1 m are vreo 83 de cm!!!

Asa ca 1,2 m latime a pistei de biciclete( cu sens unic!) e de fapt 1 m, iar cei 4 m latime ai aleii pietonale sint doar 3,77 m!
In plus, pista pentru biciclete este despartita de spatiul pietonal prin borduri!!!

Domnitorul Cuza l-a pedepsit pe negustorul necinstit sa umble cu cele 2 ocale de git si sa strige: ,,Cu asta nu!(ocaua mica)/ Cu asta da! (ocaua mare),,.

Propunem ca pesedistii sa fie pedepsiti, sa strige cu miinile deasupra capului: ,,Cu stinga fur (mult)! / Cu dreapta impart (niciodata)!"

Avind in vedere ca domn profesor Liviu Teldrum le-a spus ca 1 km are vreo 800 m si dosar penal pentru fraudarea fondurilor europene, consideram ca elevul si-a depasit maestrul!

Mai mult >> de la sursa

Comentarii (3) Adaugă comentariu
cc pe 27 Septembrie 2022, 20:19
#3
Strazi reabilitate
Dragusin sa vina la Tr.Magurele sa invete cum se reabiliteaza strazile.Str.Chimiei,o strada cu o circulatie rutiera f mare,a fost redimensionata.Adica,in loc sa fie largita pentru circulatia rutiera, de 7.5 m au redus la 6m.Cert este ca o banda este blocata cu masini parcate.A mai ramas o banda de circulatie,la bunavointa soferilor care au prioritate pe banda lor.Au marit spatiul verde,si au plantat panselute!Gindire de primar habarnist.
un cetatean pe 27 Septembrie 2022, 09:53
#2
c*ratenie
De ce se toaieteaza pomii numai la scara A BL M4 acolo unde sta administratorul de la cimitir

G ho pe 26 Septembrie 2022, 22:19
#1
Cei cu gazul metan din Turnu Măgurele
Pentru o conductă(țeavă) de 3ml se cere decontare de 16 ml.de unde reiese că în Odaia avem pavaj de 6,m/spatiu verde de 6ml/asfaltul de 6ml. In concluzie eu care am 2.5ml conductă de gaz metan trebuie să plătesc pentru 18/19 ml deci eu pot să iau gaze de la vecinul care locuiește peste Strada OLTULUI in concluzie,cine sunt acești Magraoni cu Gaz Metan..

Când vine la Turnu Măgurele Sa se anunță și locuitorii orașului Turnu Măgurele care plătesc impozite la primărie și Consiliul județean
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.