Pontaj electronic la Spital si la societatile din subordinea Primariei: angajatii lucreaza la clinica privata si la sediul PSD

25 Septembrie 2022, 09:59 | 1772 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele
Prin Bugetarea Participativa cetățenii pot depune proiecte de interes local ce vor fi finanțate din bugetul local, in urma votului cetățenilor.
 
Acest proces este funcțional in toate localitățile in care autoritatea locala este responsabila si are respect pentru cetățeni.
 
La noi, pe lângă faptul ca nu s-a făcut nicio informare asupra acestui proces si nici asupra calendarului privind etapele bugetarii, apare peste noapte o comisie tehnica in care sunt plantați cu mana 2 consilieri locali (Consiliul Local Corabia nu știe cine sunt aceștia) si sunt respinse proiectele depuse de mine si de Asociația Cetățeni Implicați, cu motive ridicole.
 
Unul dintre proiectele depuse consta în introducerea unui pontaj electronic la Spitalul Orășenesc Corabia si societățile aflate în subordinea Consiliului Local Corabia- astfel încât personalul plătit din fonduri publice să respecte programul de lucru, să nu mai fie plătiți din banii noștri oameni care nu trec pe la serviciu, sau trec pentru o ora sau doua și sunt plătiți pentru 8 ore.
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Gigi pe 27 Septembrie 2022, 18:56
#5
?
Dna Petculescu ce program are ?ca incepe munca disdedimineata la 10.O mai verifica si pe ea cineva din partea primariei?Sau a iesit la pensie si serviciu este facultatic,sau on line!

Sanatate pe 27 Septembrie 2022, 16:12
#4
Maximă
Dr Nuță cit sta la spital ? Și ceilalți doctori ?
Sanda pe 27 Septembrie 2022, 06:08
#3
Nu cred
Spitalul Turnu Măgurele este pe primul loc. Nu se duc la munca și sint pontati și plătiți din bugetul statului.
Gogu pe 26 Septembrie 2022, 08:18
#2
Prezenta facultativa
Local Urban este campioana la absenta angajatilor,Cone si contabila stie,.
Geta din concediu pe 25 Septembrie 2022, 17:34
#1
La muncă nu la shoping
Mulți dintre angajații Primăriei Turnu Măgurele pot fi văzuți la cumpărături și rezolvarea unor probleme personale în timpul programului.În timpul de lucru sunt mai mulți prin oraș decât în primărie.Domnule Primar Cuclea,chiar nu-i mai puteți controla și stăpâni?Atunci mai reduceți din ei până nu veți mai putea plăti salariile și veți fi obligat să faceți asta,dar pe spinarea plătitorilor de taxe și salarii.Așteptăm cu mare nerăbdare alegeriile din 2024.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.